Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساتین»
2024-04-18@17:55:55 GMT

بازیگران سریال آسمان همیشه ابری نیست +ساعت پخش و تکرار

تاریخ انتشار: ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۶۰۶۰۴۰۷

بازیگران سریال آسمان همیشه ابری نیست +ساعت پخش و تکرار

آسمان همیشه ابری نیست یک مجموعه تلویزیونی محصول سال ۱۳۸۹ به کارگردانی سعید عالم‌زاده، نویسندگی احمد خداکریم و تهیه کنندگی امیرهوشنگ پوررحمانی است و از شبکه یک پخش شد.

مجموعه تلویزیونی «آسمان همیشه ابری نیست» محصول سال ۸۹، از چهارشنبه ۵ اردیبهشت در جدول پخش سریال‌های این شبکه قرار گرفت.

سریال «آسمان همیشه ابری نیست» روایتگر زندگی و دغدغه‌های ۵ دوست و هم‌کلاسی است که هریک با مسائل و مشکلاتی مواجه‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دختران نوجوانی که روزهای تلخ و شیرینی را تجربه می‌کنند؛ روزهایی که گاه با قهر و آشتی و گاه با اشک و لبخند سپری می‌شود…

ساعت پخش و تکرار آسمان همیشه ابری نیست

مجموعه تلویزیونی «آسمان همیشه ابری نیست» از چهارشنبه، هر روز ساعت ۱۸:۰۰ روانه آنتن می‌شود و بازپخش آن در ساعت‌های ۰۲:۰۰ و ۱۰:۰۰ روز بعد خواهد بود.




بازیگران آسمان همیشه ابری نیستبهنوش بختیاریسپند امیرسلیمانیلیلا بلوکات (سهیلا)تیما پوررحمانیحدیثه تهرانیسمیرا حسینیکاوه خداشناسافسانه خشتیشیوا خنیاگر (همسر پویا)جعفر دهقان (مسعود پاکدل)مهران رجبی (رحیم)امیرحسین رستمیآزاده ریاضیمختار سائقیمریم سرمدیشادی شایانفرمهرداد صحیحیسپهر عالم‌زادهحسن عباسیشمسی فضل‌الهیآتنه فقیه‌نصیریسیامک قاسمیماریه ماشاءالهیشبنم معززیناصر ممدوح (پویا)عباس موسویطوفان مهردادیانفلور نظری (همسر رحیم)افسانه ناصریمینا نوروزیحامد وحیدزویا امامیسام درخشانی

به گزارش ساتین : «آسمان همیشه ابری نیست» با محوریت جوانان و خانواده تلاش می‌کند بی‌رودربایستی و ملاحظات بیهوده عرفی و رسانه‌ای این موقعیت حساس و پرتلاطم را به تصویر بکشد. شخصیت‌های اصلی سریال را به ۲ گروه عمده می‌توان تقسیم کرد یکی جوانانی مثل نیما، نسرین، مهتاب، صبا، حسام و کاوه که از حیث فردی، محور قصه قرار می‌گیرند و دوم از لحاظ اجتماعی که با ۵ خانواده متفاوت روبه‌رو هستیم که هر کدام با جوانان خود به شیوه‌ای خاص برخورد می‌کنند. در واقع آنچه که به عنوان پوسته اصلی و داستان محوری سریال قرار می‌گیرد، تصویر پرتلاطم دوره جوانی و جوانانی است که با خانواده خود برسر مسائل فردی و اجتماعی اختلاف نظر دارند و قصه سریال و تعلیق‌های آن نیز ناشی از همین موقعیت دوگانه و تضاد و تفاوت نسلی است.

به عبارت دیگر در این سریال با ۵ روایت از یک مساله مشترک مواجه هستیم که هر کدام از این خانواده‌ها یک شیوه و نحوه برخورد با مسائل جوانانشان را روایت می‌کنند تا مخاطب بتواند چگونگی مواجهه خانواده‌ها با مسائل جوانانشان را رویت کرده و شیوه درست‌تر را برگزیند. در این روایت‌ها البته با موقعیت‌های تلخ و شیرینی مواجه می‌شویم که هرکدام از آنها بخشی از این موقعیت پیچیده تربیتی را بازنمایی می‌کنند. ضمن این‌که از منظر سینمایی نیز به شکل‌گیری یک ملودرام خانوادگی کمک می‌کنند که ژانر پرطرفداری در میان مخاطبان ایرانی است.

خوشبختانه زبان و لحن این سریال برخلاف بسیاری از سریال‌هایی از این جنس مستقیم و نصیحت گونه نیست و سعی شده تا با نگرشی بازتر و فراخ‌تر از لحاظ تحلیلی ـ روان‌شناختی به سوژه پرداخته شود. مثلا در یکی از این خانواده‌ها با پدر سنتی و متعصبی به نام رحیم (مهران رجبی) مواجه هستیم که همواره به کار و رفتار فرزندانش ایراد می‌گیرد و به نوع پوشش یا دوست و رفیق‌های آنها ایراد می‌گیرد که موجب می‌شود، حسام پسر ۲۶ ساله‌اش به خاطر سخت‌گیری‌های پدر، خانه را ترک کند. یا رحیم براساس یک نگرش سنتی معتقد است که دخترش باید هرچه زودتر ازدواج کند و… اما مادر آنها (فلور نظری) که زن روشنفکرتری است در برابر رفتارهای همسرش ایستاده و می‌کوشد تا موقعیت منطقی‌تر و معقول‌تری برای فرزندانش فراهم کند. در روایت این موقعیت‌های تربیتی ـ اخلاقی از زبان طنز هم استفاده می‌شود تا در نسبت با ملودرام، فضای تلطیف شده‌ای از این وضعیت دشوار به تصویر کشیده شود.

یکی دیگر از خانواده‌های این سریال، خانواده مسعود پاکدل (جعفر دهقان) است. او دارای ۲ فرزند به نام‌های نیما و نسرین است. مسعود در مغازه طلافروشی آقای پویا (ناصر ممدوح) کار می‌کند. او همواره در رفاقت‌های دوستانه خویش منافع خانواده را به خطر می‌اندازد. مسعود خیلی خودخواه و مغرور بوده که هیچ اعتقادی به مشورت با خانواده ندارد و فرزندانش بویژه دخترش نسرین را تحقیر می‌کند. تقابل رفتارهای او در کنار شیوه رفتاری آقای پویا، صاحبکارش با فرزندان خود تمهید قیاس‌گونه‌ای است تا هم شیوه درست وغلط رفتار با فرزندان را نشان دهد و هم تاثیر فقر و مشکلات مالی را در نحوه تربیت بچه‌ها و شیوه برخورد با آنها برجسته کند.

پویا که دارای همسری پزشک (شیوا خنیاگر) و ۲ فرزند به نام‌های سحر و صبا بوده و از موقعیت مالی و رفاهی خوبی برخوردار است، در مقایسه با سایر خانواده‌هایی که در قصه می‌بینیم متعادل‌تر و منطقی‌تر به نظر می‌رسند و نشانه‌های آرامش و نشاط خانوادگی در آنها بیشتر از بقیه است. برخلاف بسیاری از داستان‌های مشابه در اینجا تاثیر سطح رفاه و موقعیت مالی در آرامش خانوادگی به شکل مثبت ارزیابی و نشان داده شده است. پویا برخلاف پدرهای دیگر قصه به دختران خود بیشتر بها داده و حضور پررنگ‌تری در خانواده دارد. از سوی دیگر با موقعیت تلخ‌تر دختری به نام سهیلا (لیلا بلوکات) مواجه هستیم که در ۴ سالگی پدر و مادرش به دلیل اعتیاد از هم جدا شده‌اند. او موقعیت‌ شکننده‌تری نسبت به جوانان دیگر قصه دارد. در آسمان همیشه ابری نیست، با تصاویر متفاوتی از جوانان و خانواده‌هایشان مواجهیم که برخی دردها، رنج‌ها، شادی‌ها و غم‌های مشترک را در شکل‌‌های متفاوت تربیتی و خانوادگی تجربه می‌کنند و سرانجام آنچه در پس این قصه‌های اپیزودیک به مولفه و مفهوم اصلی داستان بدل می‌شود، تاکید بر نهاد خانواده به عنوان هسته و بنیاد اصلی حل مشکلات و نقطه امن عاطفی ـ تربیتی است که بدون حفاظت و صیانت از آن آسمان زندگی همیشه ابری خواهد بود.

ساتین

منبع: ساتین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت saten.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساتین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۶۰۴۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: