Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، مدیر مرکز پزشکی هسته ای استان گفت: در این روش به جای برداشتن تمامی بافت پستانها و غدد لنفاوی زیر بغل، به کمک تصویر برداری از غدد لنفاوی زیر بغل، میزان درگیری یا عدم درگیر بودن این غدد مشخص شده و بافت سرطانی جراحی می شود.
توکلی با بیان اینکه در این روش از دو دستگاه دوربین گاما و گاما تروپ استفاده می شود افزود: در روش تصویربرداری لنفو سنتی گرافی با تزریق اندکی ماده رادیو اکتیو و رادیو دارو، بافت درگیر شناسایی شده و جراح به راحتی آن را خارج می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه روشهای قبلی جراحی، آثار روحی و روانی بسیار مخربی برای بیمار داشت گفت: این نوع جراحی به لحاظ روحی و روانی توسط بیماران به مراتب راحت تر پذیرش می شود و نتیجه عمل هم برای بیمار رضایت بخش است زیرا بخش سالم بافت پستان حفط می شود.
مدیر مرکز پزشکی هسته ای استان هزینه خرید دستگاه گاما تروپ را حدود 200 میلیون تومان عنوان کرد و افزود: مرکز پزشکی هسته ای بیرجند یکی از مراکز تشخیصی و درمانی فعال در استان است که با دو پزشک متخصص پزشکی هسته ای و کادر فنی مجرب  جزو یکی از بهترین و معتبرترین فعال است.
وی گفت: کلیه اسکن های تخصصی به صورت روزانه با سرعت و دقت زیاد در این مرکز صورت می گیرد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۶۶۳۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: