Web Analytics Made Easy - Statcounter

کشتیرانی های عضو ائتلاف اقیانوسیه 40 خط سرویس دهی جدید خود را راه اندازی کردند. به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه اطلاع رسانی جامعه دریایی ایران (مانا) ، کشتیرانی CMA CGM فرانسه، کاسکوی چین و OOCL هنک کنگ چهل خط سرویس دهی جدید خود را از طریق ائتلاف اقیانوسیه راه اندازی کردند.
ائتلاف اقیانوسیه با برخورداری از 232 شناور و ظرفیت حمل برآوردشده سه میلیون TEU تا ده سال آینده فعالیت خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این گزارش در ادامه با اشاره به استقرار تعداد 119 فروند شناور متعلق به بزرگترین کشتیرانی فرانسه در حلقه های سرویس دهی جدید ایجاد شده، حاکی است : کشتیرانی های CMA CGM فرانسه، کاسکوی چین و OOCL هنک کنگ 20 خط سرویس دهی در مسیر محدود به اقیانوس آرام با پهلوگیری در 160 بندر، شامل 13 خط سرویس دهی آسیا-آمریکای شمالی ساحل غربی و هفت خط سرویس دهی آسیا-آمریکای شمالی ساحل شرقی و خلیج آمریکا را فراهم خواهند کرد.
علاوه بر این، کشتیرانی های مذکور شش خط سرویس دهی آسیا-اروپا با پهلوگیری در110 بندر، پنج خط سرویس دهی آسیا- مدیترانه در165 بندر، سه خط سرویس دهی اقیانوس اطلس در70 بندر، پنج خط سرویس دهی آسیا-خاورمیانه در 70 بندر و یک خط سرویس دهی آسیا- دریای سرخ با پهلوگیری در 35 بندر، را ایجاد خواهند کرد.
"Olivier Nivoix" نایب رئیس ارشد ائتلاف اقیانوسیه با اشاره به امتیازات ویژه راه اندازی این چهل خط سرویس دهی جدید برای مشتریان،گفت:پوشش بندری، زمان ترانزیتی، خطوط سرویس دهی تکمیلی و فراهم کردن راه حل های لجستیکی و چند وجهی اضافی، از جمله سرمایه های واقعی برای تامین عملکرد زنجیره مشتریان به شمار می آیند.

هند ترمینال چندوجهی می سازد

نخست وزیر هند از ساخت یک ترمینال چندوجهی در منطق? Jharkhand خبر داد.
به گزارش گروه بین الملل مانا و به نقل از نخست وزیر کشور هند، ساخت یک ترمینال چندوجهی در Sahibganj واقع در Jharkhand بخش بسیار مهمی از پروژه JMVP است و افزایش ظرفیت دریانوردی در مسیر آبی ملیِ شماره یک موسوم به Ganga را از Varanasi به Haldia به همراه دارد.
بر اساس این گزارش، نخست وزیر هند گفت: ترمینال چندوجهی Sahibganj ارتباط بین شهر ساحلی Sahibganj و منطقه خشکی Jharkhand را با سواحل خارجی و از طریق خلیج بنگال برقرار می کند.
وزیر اتحادیه جاده، حمل و نقل، بزرگراه و کشتیرانی ادامه داد: ترمینال چندوجهی رشد ماشین آلات مربوط را به همراه خواهد داشت و برای تحقق اولین فاز این پروژه 43 میلیون دلار وام اعطا شده است. ساخت این ترمینال اشتغال مستقیم و غیرمستقیم افراد محلی را به دنبال دارد.
ترمینال RO-RO ارتباط با منطقه Bihar را که تخلیه بار کامیون ها در آنجا صورت می گیرد ، تسهیل می کند و ضمن صرفه جویی در هزینه ها، زمان ترانزیت بار بین دو منطقه sahibganj و Manihari را کاهش می دهد. بر اساس پیش بینی ها جابه جایی بار این ترمینال تا سال 2019 میلادی به دو میلیون و 2040 هزار تن می رسد.
هزینه کلی ساخت این ترمینال 467 میلیون روپیه برآورد شده است.
منطقه مذکور به لحاظ معدنی نیز بسیار غنی است و نقش بسیار موثری را در ترانزیت زغال سنگ داخلی و از معادن منطقه ای به نیروگاههای حرارتی ایفا می کند.
این ترمینال امکان پهلوگیری دو فروند شناور را در کنار یک محوطه دامداری برای حمل و نقل دام، سیستم تسمه نقاله قیف، بالابر بارج، سیستم های محافظت از ساحل، جاده، رمپ، پارکینگ و محل ساخت سازه های ترمینالی فراهم می آورد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۷۴۴۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: