Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- برگزاری جشن میلاد پیامبر اکرم در بقاع متبرکه، آغاز برداشت هندوانه شب یلدای کشور در میناب، کم آبی گریبانگیر روستا‌های مازندران و ... را در بسته خبری «در استان‌ها چه خبر» میزان بخوانید.

به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، برگزاری جشن میلاد پیامبر اکرم در بقاع متبرکه، آغاز برداشت هندوانه شب یلدای کشور در میناب، کم آبی گریبانگیر روستا‌های مازندران و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. را در بسته خبری «در استان‌ها چه خبر» میزان بخوانید.

جشن میلاد پیامبر اکرم (ص) در ۲۵ بقعه متبرکه چهارمحال و بختیاری برگزار می‌شود

تسنیم: روز سه‌شنبه و چهارشنبه ویژه برنامه‌های جشن میلاد پیامبر اکرم (ص) و امام صادق (ع) در ۲۵ بقعه متبرکه چهارمحال و بختیاری برگزار می‌شود. سخنرانی پیرامون موضوع بررسی سیره و سبک زندگی پیامبر اکرم (ص) و امام جعفرصادق (ع)، مدیحه‌سرایی و برپایی ایستگاه‌های صلواتی و خیمه‌های معرفت از جمله ویژه برنامه‌های این جشن است. همچنین ویژه برنامه جشن میلاد پیامبر رحمت و گرامیداشت هفته وحدت با حضور سخنران حجت‌الاسلام عرفان‌نژاد و مداحی سید موسی احمدی امروز سه‌شنبه ساعت ۱۸:۳۰ در محل میرآباد مرکزی، بلوار امام خمینی (ره)، گردان امام حسین (ع) برگزار می‌شود. روز چهارشنبه هم ساعت ۳ بعد از ظهر مقابل پایگاه شهید صیاد شیرازی واقع در میرآباد ایستگاه صلواتی برای کمک به زلزله‌زدگان استان کرمانشاه برپا می‌شود.


زلزله ۱۷۰ میلیارد ریال خسارت به شیلات استان کرمانشاه وارد کرد

زلزله ۷.۳ ریشتری ۲۱ آبان ماه استان کرمانشاه خسارت‌های جدی را به استخر‌های پرورش ماهی در شهرستان‌های قصرشیرین، سرپل‌ذهاب، دالاهو و پاوه وارد کرده که بر اثر آن در مجموع ۳.۵ میلیون قطعه ماهی تلف شدند. متأسفانه به دلیل پس‌لرزه‌ها و ریزش کوه گزارش خسارت شیلات استان تغییر می‌کند. استخر‌های پرورش ماهی شهرستان‌های زلزله‌زده دیگر استحکام لازم را ندارد؛ ۱۶۷ استخر پرورش ماهیان سرد آبی تخریب و بالغ بر ۱۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان ماهی تلف شده است. به دلیل گسیختگی زمین و از بین رفتن راه‌های بین مزارع ورود ماشین‌آلات لازم امکان‌پذیر نبود که با همکاری کارکنان شیلات، دامپزشکی و صاحبان مزارع و اهالی بومی ۲۵۰ تن ماهی دفن بهداشتی شد و ۶۵۰ تن ماهی دیگر نیز با شکسته و باز شدن استخر‌ها و راهیابی به رودخانه‌ها تلف شده‌اند. با تأمین اعتبارات و ساخت واحد‌های تخریب شده با تکنیک‌های روز، مشکلات و خسارت‌ها قابل حل است.

۲۴۴۶ اثر به جشنواره ملی عکس مازندران ارسال شد

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مازندران از ارسال دو هزار و ۴۴۶ اثر به جشنواره ملی عکس مازندران خبر داد. نخستین جشنواره ملی عکس مازندران با استقبال خوب عکاسان سراسر کشور، همراه بود. نخستین جشنواره ملی عکس مازندران به عنوان یک رویداد مهم هنری ۷ دی ماه افتتاح و ۱۴ دی ماه به پایان می‌رسد. آداب، رسوم، آیین‌ها، چشم انداز‌های شهری (بازار‌های سنتی، صنایع دستی و پیشه‌ها)، محیط زیست، اماکن تاریخی و چشم‌انداز‌های طبیعی، پنج محور این جشنواره ملی است. مکان برگزاری نخستین جشنواره ملی عکس مازندران، موزه گالری دیدی ایزدشهر بوده که نمایشگاه آثار منتخبان از هفتم دی ماه جهت بازدید هنرمندان و علاقه‌مندان برپا می‌شود. دو هزار و ۴۴۶ اثر به این جشنواره ارسال شد که از این تعداد ۷۹ اثر با رای داوران به عنوان برگزیده به نمایشگاه و مسابقه راه پیدا کردند که در کتاب جشنواره به چاپ می‌رسد. شناسایی نقاط زیبا، یکی از اهداف برگزاری جشنواره ملی عکس مازندران بود که بر اساس پژوهش‌های صورت گرفته و جامعه آماری که در اختتامیه به صورت نموداری، به مشاهده عموم در می‌آید، یک دوم آثار دریافتی در زمینه چشم انداز‌های طبیعی بود.

کم آبی گریبانگیر ۷۸ روستا در قلب مازندران

مهر: کمبود آب در شهرستان جویبار در حالی است که وجود حدود ۱۳ هزار هکتار اراضی باغی و زراعی منطقه نیازمند ۱۱۳ میلیون مترمکعب آب است و اکنون بخش عمده‌ای از آب مورد نیاز از طریق سفره‌های زیرزمینی تأمین می‌شود. بخشدار بخش مرکزی جویبار با اعلام اینکه مهم‌ترین دغدغه شهرستان مشکل کمبود آب بوده است، می‌گوید که در تمامی فصل‌های سال این کمبود آب معضلی برای شهرستان بوده و این مساله در تابستان نمود بیشتری پیدا کرده است به طوری که در روز چندین ساعت آب در روستا‌ها قطع بوده است. ۷۰ درصد اراضی کشاورزی این شهرستان می‌توانند از این منابع آبندان‌ها بهره‌مند شوند و این مورد زمانی محقق خواهد شد که لایروبی و آبگیری آبندان‌ها به‌موقع و به‌درستی انجام شود. بحث مصرف بهینه آب در منازل و کشاورزی باید بیشتر نهادینه و فرهنگ‌سازی شود. کشاورزان برای تأمین آب کشاورزی و رونق اقتصادی می‌توانند از آبندان‌ها استفاده کنند.


آغاز برداشت هندوانه شب یلدای کشور در میناب

ایسنا: مدیر جهاد کشاورزی میناب از برداشت هندوانه خارج از فصل در ۳ هزار و ۵۰۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی این شهرستان خبر داد. بدلیل اصلاح الگوی کشت پیش بینی می‌شود بیش از ۵۰ هزار تن هندوانه خارج از فصل در این شهرستان برداشت شود که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۰ درصد کاهش یافته است. روستا‌های زیارت مولا، چاه اسماعیل، چاه شیرین، تیرور، گوربند، تلنگ، راونگ، زرتوجی و بخش توکهور و هشتبندی از مناطق مهم کاشت هندوانه خارج از فصل در شهرستان میناب است. هندوانه خطی و چارلستون گری از ارقام کشت شده در این شهرستان است. هندوانه چارلستون گری بازار پسندی بیشتری دارد. شهرستان میناب رتبه نخست تولید هندوانه خارج از فصل در استان را دارد؛ هندوانه برداشت شده علاوه بر توزیع در بازار کشور، به کشور‌های حاشیه خلیج فارس نیز صادر می‌شود. برداشت هندوانه خارج از فصل تا پایان آذرماه ادامه دارد. هندوانه میناب همه ساله در شب یلدا زینت بخش سفره‌های هموطنان در سراسر کشور است.

سودجویان به تاغزار‌های بیابان هم رحم نمی‌کنند

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری البرز می‌گوید که طی دهه‌های قبل شاهد گسترش خشکسالی و توسعه بیابان در اکثر مناطق کشور بوده‌ایم. بهره برداری بی مورد از منابع آبی و سفره‌های زیر زمینی، قطع درختان به واسطه گسترش واحد‌های مسکونی و تجاری تنها بخشی از عوامل گسترش بیابان‌ها هستند. برای کاهش سرعت توسعه بیابان در کشور از چند دهه قبل طرح‌هایی در حال اجرا است که یکی از آن‌ها کاشت تاغ در مناطق خشک و نیمه خشک است. جنگل‌های تاغ که سنواتی بوده و از حدود ۳۰ سال پیش ایجاد شده دارای ارزش بسیار خوبی از نظر تامین زغال برای بعضی از افراد سودجو است که به دنبال منافع شخصی خودشان هستند. تاغ یک عنصر حیاتی بسیار خوب برای بیابان است و به‌شدت ریزگرد‌ها را کنترل و از توسعه بیابان‌ها جلوگیری می‌کند. به منظور برخورد و جلوگیری از فعالیت افراد سودجود در طول یکی دو ماه گذشته حدود ۶ نفر از این افراد دستگیر و به مراجع قضایی معرفی شدند.

رقابت میوه فروشان در تصرف هرچه بیشتر پیاده رو‌ها و خیابان‌ها

راه دانا: ساختار زیبای شهری هر منطقه نمایانگر فضا و ویترین شهری آن منطقه است و توجه به زیبا سازی شهر می‌تواند عامل مهمی از حیث گردشگری و رفاه شهروندان باشد، یقیناً یکی از پارامتر‌های زیبای هر شهر، جایگاه مناسب هر شغل، کسب و کار است، تا شهروندان با مراجعه به آن مکان و جایگاه بتوانند نیاز‌های روزمره‌ی خود را تهیه کنند. درجهت رفع این معضل می‌توان گفت، اطلاع رسانی، آموزش و ایجاد مکان مناسب کسب و کار می‌تواند یکی از اساسی‌ترین کار‌های شهرداری باشد تا هنگام اعمال قانون جای هیچ گونه اعتراضی برای متخلفین باقی نماند، هرچند شهرداری لردگان طی دفعات مختلف اقدامات فرهنگی و آموزشی زیادی انجام داده و در رفع این موارد اقداماتی صورت گرفت. ازدحام میوه فروشان در بسیاری از خیابان‌های اصلی و فرعی شهر لردگان منجر به ایجاد ترافیک در مسیر‌های برون شهری و درون شهری شده است و تردد خودرو‌ها را با مشکل مواجه کرده است موضوعی که شهروندان بار‌ها خواستار ساماندهی آن شده اند.


انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۷۴۶۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: