Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - نخست وزير انگليس با امضاي نامه اي خطاب به رئيس شوراي اروپا فعال کردن ماده پنجاه پيمان ليسبون و آغاز روند مذاکرات خروج اين کشور از اتحاديه اروپا و پايان دادن به عضويت 34 ساله اش در اين اتحاديه را به طور رسمي خواستار شد.
اين نامه را که بنا بر اعلام رسانه ها در آن آغاز هر چه سريعتر مذاکرات خروج از اتحاديه اروپا خواسته شده است ، نماينده انگليس در شوراي اروپا به دونالد توسک رئيس اين شورا ارائه خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نخست وزير انگيس برنامه خروج از اتحاديه اروپا را اقدامي براي ساخت  اقتصاد قوي تر و جامعه اي عادلانه تر با پشتيباني اصلاحات  در امور اقتصادي و اجتماعي توصيف کرد .
انگليس به عنوان نخستين کشوري که پس از عضويت در صدد خروج از اتحاديه اروپاست به عقيده کارشناسان راه طولاني و پر پيچ و خمي را در پيش دارد و برگزيت وضع مبهمي را در فضاي سياسي ، اقتصادي و اجتماعي اين کشور ايجاد کرده است .بر اساس لايحه مصوب دولت ، دو طرف بايد درمدت  سي ماه آينده به توافق برسند .
مقامات اتحاديه اروپا اعلام کردند يک ماه پس از دريافت رسمي درخواست خروج از اتحاديه اروپا يعني 29 اوريل ( دوم ارديبهشت ) سران 27 کشور عضو اين اتحاديه براي بررسي ابعاد اين درخواست و چگونگي خروج ، نشست ويژه برگزار خواهند کرد تا ديدگاههاي خود را در اين باره بيان و سياستها مربوط را تعيين کنند  .
ميشل بارنيه نماينده و مذاکره کننده ارشد اتحاديه اروپا و ديويد ديويس مذاکره کننده و نماينده دولت انگليس در اين باره مذاکرات سخت و پيچيده اي را در پيش خواهند داشت .
مقامات دولتي اعلام کردند بر اساس برنامه ريزي هاي انجام شده بايد تا اکتبر سال آينده توافق حاصل شود و پس از تصويب در پارلمان اروپا تا 29 مارچ سال 2019 يعني دقيقا دو سال پس از آغاز رسمي مذاکرات خروج ، در پارلمانهاي کشورهاي عضو نيز به تصويب برسد .
51 و 9 دهم  درصد مردم بريتانيا شامل ( انگليس ، اسکاتلند ، ولز و ايرلند شمالي )در همه پرسي سوم تير ماه سال گذشته به خروج کشورشان از اتحاديه اروپا راي دادند اما  تفکيک آرا نشان مي دهد بيشتر مردم انگليس و ولز به خروج از اتحاديه اروپا راي دادند اما  62 درصد مردم اسکاتلند و 56 درصد مردم ايرلند شمالي به ماندن در اين اتحاديه  راي دادند .
اين راي سبب شد دولت محلي اسکاتلند راه برگزاري همه پرسي جدايي اين منطقه از انگليس را در پيش گيرد ، موضوعي که موجب نگراني عميق دولت انگليس شده است.
با اين حال و برغم تلاش دولت انگليس  براي تغيير مواضع جدايي طلبانه اسکاتلندي ها ، روزسه شنبه لايحه دولت محلي  براي برگزاري همه پرسي جدايي از انگليس در پارلمان اسکاتلند بررسي و پس از ساعتها تنش و جدال لفظي با 69 راي موافق در قبال 59 راي مخالف تصويب شد .
اين مصوبه براي اجرا و برگزاري همه پرسي به تصويب پارلمان  و موافقت دولت انگليس نيازدارد اما  همزمان با آغاز رسمي مذاکرات خروج انگليس از اتحاديه اروپا ،  برخي تحليل گران آن را  ضربه کاري بر پيکر دولت انگليس توصيف کردند .
نخست وزير انگليس يک روز پيش از ارائه لايحه همه پرسي جدايي اسکاتلند به پارلمان اين منطقه ، با سفر به اسکاتلند و گفتگو با نيکولا استورجن رهبر حزب ملي اسکاتلند تلاش کرد دست کم پيش از انجام فرايند خروج از اتحاديه اروپا ،   اسکاتها را از اين اقدام منصرف سازد .
حدود سه سال پيش نخستين همه پرسي براي جدايي اسکاتلند از انگليس و استقلال اين منطقه برگزار شد که با نتيجه 45 در برابر 55 راي نياورد اما مقامات محلي اسکاتلند با اشاره به راي 62 درصدي مردم اسکاتلند به ماندن در اتحاديه اروپا معتقدند خروج انگليس از اتحاديه اروپا بر ديدگاه اناني که در همه پرسي قبلي مخالف جدايي بودند اثر خواهد گذاشت و شمار زيادي از آنان اکنون جدايي از انگليس و باقي ماندن در اتحاديه اروپا را خواستارند .

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۸۴۸۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: