Web Analytics Made Easy - Statcounter

فروشگاه زنجیره ای افق کوروش با 29 پله رشد و کسب عنوان شرکتِ پیشرو ، رتبه چهلم را در بین  500 شرکت برتر ایران کسب کرد و برای دومین سال متوالی موفق شد که در گروه فروشگاه ها رتبه اول را از نظر شاخص "میزان فروش و بازده فروش" و  "شاخص بهره وری کل عوامل" از آنِ خود کند.  

به گزارش روابط عمومی شرکت فروشگاه های زنجیره ای افق کوروش، این شرکت در همایش شرکت های برتر ایران و بیست و یکمین سال رتبه بندی IMI-100 به عنوان "شرکت پیشرو" معرفی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معیار اصلی در انتخاب فروشگاه زنجیره ای افق کوروش به عنوان شرکت پیشرو،"تغییر رتبه فروش شرکت های فهرست صد شرکت برتر ایران طی چهارسال اخیر" است که وجود اطلاعات شرکت در رتبه بندی IMI-100 برای حداقل سه سال اخیر، منفی نبودن تغییر رتبه فروش شرکت در سال اخیر و زیان ده نبودن شرکت، موجب کسب این جایگاه شد .

مطابق نتایج بیست و یکمین سال رتبه بندی IMI-100، شرکت فروشگاه زنجیره ای افق کوروش ضمن کسب عنوان "شرکت پیشرو" توانست رتبه چهلم را در بین 500 شرکت بزرگ و برتر ایران کسب نماید. 

افق کوروش که در سال مالی 1395 با 16440.5 میلیارد فروش توانسته بود رتبه 69 را از منظر شاخص فروش کسب نماید، با 29 پله رشد و 29564.0 میلیارد ریال فروش در سال 1396 توانست رتبه چهلم را در بین 500 شرکت برتر ایران از آنِ خود کند.

این شرکت برای دومین سال متوالی نیز موفق شد که در گروه فروشگاهها رتبه اول را از نظر شاخص "میزان فروش و بازده فروش بدست بیاورد و همچنین رتبه اول را در شاخص بهره وری کل عوامل (TFP) در صنعت و گروه فروشگاه ها به خود اختصاص دهد. 

لازم به ذکر است؛ همایش شرکت های برتر ایران با حضور رئیس سازمان مدیریت صنعتی، مدیر مرکز رتبه بندی شرکت های برتر، مقامات وزارت صنعت، معدن و تجارت، مدیران شرکت های برتر و بزرگ در مرکز همایش های بین المللی صدا و سیما برگزار شد و از شرکت های برتر ایران تقدیر به عمل آمد. 

گفتنی است؛ از آنجایی که فروش مهم ترین خروجی نهایی یک شرکت تجاری است و روند فروش نتیجه تعامل بسیاری از عوامل کیفی و کمی، درونی و بیرونی شرکت را نشان می دهد و  ورود به عرصه رقابت جهانی تنها برای شرکت های بزرگ با فروش بالا میسر است، برای گزینش صد شرکت برتر ایران، معیار فروش مبنای انتخاب قرار گرفته است. در واقع انتخاب و رتبه بندی شرکت ها براساس شاخص حجم فروش از منطق اقتصادی و مدیریتی برخوردار است. فروش شرکت میزان تعامل بنگاه را با ساختار اقتصادی نشان می دهد و هر چه بنگاهی تعامل بیشتری با سایر اجزاء اقتصاد داشته باشد، رونق و رکود آن اهمیت بیشتری می یابد.

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۸۵۷۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: