Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-26@05:21:13 GMT

آيت‌الله مدنی تجسم عملی علم اخلاق بود

تاریخ انتشار: ۱۳ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۲۶۰۹۲۷۶۱

آيت‌الله مدنی تجسم عملی علم اخلاق بود

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، در ادامه سلسله گزارشات در محضر علما این بار به گوشه‌ای از زندگی شهید محراب آیت‌الله سید اسدالله مدنی می‌پردازیم در همین راستا با آیت‌الله سید علی مقدم قوچانی، شاگرد شهید محراب آیت‌الله مدنی مصاحبه‌ای داشتیم.

آیت‌الله سید علی مقدم قوچانی، استاد اخلاق حوزه علمیه و امام جماعت مسجد علوی در گفتگو با کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، در پاسخ به این سؤال که از چه سالی با شهید محراب آیت‌الله سید اسدالله مدنی آشنا شدید؟ گفت: در اواخر سال ۱۳۳۴ شمسی به اتفاق دوست ارجمندم حجت‌الاسلام عباس سپهری قوچانی وارد حوزه علمیه نجف اشرف شدیم و در مدرسه وسطی مرحوم آخوند خراسانی سکونت اختیار کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: در مدت چهار سال سکونت در نجف اشرف ارض اقدس علوی کتابهای رسائل و مکاسب شیخ انصاری و جلدین کفایة الاصول آخوند خراسانی را از محضر پر فیض عالم ربانی معلم بزرگ علم اخلاق عملی شهید محراب مرحوم سید اسدالله مدنی(ره) استفاده نمودم، «ثلاثة لیس لها نهایة؛ رسائلٌ، مکاسبٌ، کفایة» و شبهای جمعه نیز در درس اخلاق آن استاد بزرگوار شرکت می‌کردم.
آيت‌الله شهید مدنی تجسم عملی علم اخلاق بود
این نویسنده و پژوهشگر حوزوی با اشاره به سخن حضرت امام خمینی(ره) که در یکی از سخنرانی‌هایش فرمودند که «بعضی‌ها در مورد علم اخلاق کتاب می‌نویسند اما خودشان اخلاق ندارند» گفت: آيت‌الله شهید مدنی تجسم عملی علم اخلاق بود.
وی ادامه داد: کسانی هم هستند که در مورد مباحث اخلاقی خوب صحبت می‌کنند اما خودشان اخلاق ندارند اما شهید مدنی اول خودش عمل می‌کرد بعد به مردم توصیه می‌کرد «لِمَ تَقُولُونَ مَا لَا تَفْعَلُونَ» نبود.
موعظه‌های شهید محراب آیت‌الله مدنی روی مردم اثر داشت

آيت‌الله مقدم قوچانی گفت: آيت‌الله مدنی، اخلاقشان اینگونه بود صحبت‌ها و موعظه‌هایشان را با اشک و گریه شروع می‌کردند و امام علی(ع) در همین راستا می‌فرماید: «الموعظة اذا خرج من القلب دخل فی القلب و اذا خرج من اللسان لم یتجاوز الآذان» موعظه شهید محراب آيت‌الله مدنی از قلب بود لذا روی مردم خصوصا مردم تبریز اثر داشت.
امام جماعت مسجد علوی افزود: وقتی آیت‌الله سید محمدعلی قاضی طباطبایی، امام جمعه تبریز به شهادت رسیدند آیت‌الله سید اسدالله مدنی به جای ایشان به امام جمعه تبریز منصوب شدند.
آيت‌الله شهید مدنی تبریز را متحول کرد

وی ادامه داد: جریانات حزب خلق مسلمان در تبریز پیش آمده بود فقط آیت‌الله مدنی که یک شخصیت بزرگ انقلابی بود توانست این جریانات پیش آمده را خاموش و تبریز را متحول کند و خدمت بزرگی برای مردم تبریز کردند و در انقلاب هم نقش بسزایی داشتند.
علیرضا برومند


منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۹۲۷۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: