Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- مردم فلسطین از ماه مارس سال گذشته میلادی تاکنون با برگزاری راهپیمایی بازگشت و حرکت به سمت حصار مرزی، بر حق خود مبنی بر بازگشت بر سرزمین‌های اشغالی تأکید کرده و اشغالگری رژیم صهیونیستی را محکوم کرده‌اند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری میزان، تاکنون بیش از ۵۰ هفته از آغاز راهپیمایی بازگشت گذشته و در جریان این راهپیمایی مسالمت‌آمیز، نظامیان رژیم صهیونیستی دست به انواع خشونت‌ها برده‌اند تا از گسترش این راهپیمایی جلوگیری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

انتقال سفارت آمریکا از تل‌آویو به قدس اشغالی

ماه دسامبر سال ۲۰۱۷ رئیس جمهور آمریکا به رسمیت شناختن قدس اشغالی به عنوان پایتخت رژیم جعلی صهیونیستی را اعلام کرد و در همین حال انتقال سفارت آمریکا در سرزمین‌های اشغالی از تل‌آویو به قدس را به مدت ۶ ماه دیگر به تأخیر انداخت و در ماه فوریه سال گذشته میلادی وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که انتقال سفارت در ماه می ۲۰۱۸ انجام خواهد شد.

 

بیشتر بخوانید: هشدار صریح سرایا القدس به رژیم صهیونیستی

 

دونالد ترامپ روز ۷ دسامبر در اقدامی که سازمان‌های بین‌المللی و کشور‌های جهان آن را در تضاد با قطعنامه‌های بین‌المللی دانستند، شهر قدس را به عنوان مرکز جدید رژیم صهیونیستی معرفی و مجوز انتقال سفارت آمریکا از تل‌آویو به قدس را نیز صادر کرد که این اقدام با واکنش تند گروه‌های مختلف و مردم فلسطین مواجه شده و کشور‌های مختلف نیز مخالفت خود با آن را اعلام کردند.

 

 

اقشار مختلف مردم فلسطین در حمایت از شهر قدس و مخالفت با این تصمیم رئیس جمهور آمریکا، همصدا و متحد هستند.

 

۱۵ می‌ سال ۲۰۱۸ و همزمان با هفتادمین سالگرد تأسیس رژیم جعلی صهیونیستی واشنگتن سفارت خود را از تل‌آویو به قدس اشغالی انتقال داد که این اقدام با خشونت و اعتراض شدید مردم فلسطین و دیگر نقاط جهان مواجه شد.

تظاهرات سالانه فلسطینیان در روز نکبت

 

 

فلسطینی‎ها هر ساله در روز ۱۵ می‌ به عنوان روز نکبت نماد اخراج اجباری، نابودی بافت اجتماعی و فرهنگی‌شان توسط اسرائیل تظاهرات برپا می‌کنند. از سال ۱۹۴۸ جمعیت مهاجران فلسطینی در سراسر دنیا به ۵.۹ میلیون رسیده است.

تحریم گسترده مراسم افتتاحیه سفارت آمریکا در قدس اشغالی

بیش از نیمی از دیپلمات‌های کشور‌های خارجی که برای شرکت در مراسم افتتاحیه سفارت آمریکا در قدس دعوت شده‌اند این دعوت را رد کردند.

رسانه‌ها گزارش دادند که از ۸۶ دیپلماتی که به این مراسم دعوت شده بودند تنها ۳۰ دیپلمات به این دعوت پاسخ دادند.

 

 

جمهوری چک و مجارستان به شدت با این اقدام مخالفت کردند و بسیاری از کشور‌های اروپایی نیز همانند دیپلمات‌های روسیه، مصر و مکزیک در این مراسم شرکت نکردند.

استرالیا، آلمان، ایرلند، مالت، پرتغال، لهستان و سوئد نیز دعوت رژیم صهیونیستی برای حضور در این مراسم را رد کردند، انگلیس و فرانسه نیز ازکشور‌های تحریم کننده این مراسم بودند.

تظاهرات گسترده فلسطینیان در روز انتقال سفارت آمریکا

 

 

مردم فلسطین همزمان با مراسم انتقال سفارت آمریکا تظاهرات گسترده‌ای به راه انداخته و این اقدام آمریکا را محکوم کردند.

 

بیشتر بخوانید: قتل فلسطینیان در راهپیمایی‎های بازگشت به سطح جنایت جنگی رسیده است

 

این تظاهرات گسترده با دخالت نظامیان صهیونیست به خشونت کشیده شد که در پی این خشونت بیش از ۵۰ فلسطینی به شهادت رسیدند و حدود ۳ هزار نفر دیگر نیز مجروح شدند.

 

 

آغاز راهپیمایی بازگشت از روز ۳۰ مارس ۲۰۱۸

از ۳۰ مارس، هزاران فلسطینی در سرزمین ساحلی کوچک در امتداد مرز‌های رژیم صهیونیستی راهپیمایی در روز‌های جمعه را با هدف بازگشت پناهجویان فلسطینی به سرزمین شان و پایان دادن به محاصره غزه که ۱۱ سال از آغازش می‌گذرد، ترتیب دادند.

 

 

تاکنون بیش از ۵۰ هفته از آغاز این راهپیمایی می‌گذرد و مردم فلسطین با وجود خشونت شدید از سوی نظامیان صهیونیست، حضور پرشور خود را در این راهپیمایی حفظ کرده‌اند.

مردم فلسطین در جریان «راهپیمایی بازگشت» و حرکت به سمت حصار مرزی نوار غزه بر حق بازگشت خود به سرزمین‌های اشغالی تأکید کرده‌اند.

 

 

قطعنامه سازمان ملل در محکومیت اقدام آمریکا

اعضای مجمع عمومی سازمان ملل پس از وتوی قطعنامه مربوط به وضعیت حقوقی قدس شریف توسط آمریکایی‌ها و تهدید‌های مالی ترامپ علیه مخالفان این تصمیمش، به قطعنامه‌ای علیه تصمیم رئیس‌جمهور آمریکا رأی مثبت دادند.

مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نشست اضطراری خود پیش نویس قطعنامه‌ای را که اقدام ترامپ را درباره قدس محکوم می‌کند با ۱۲۸ رأی موافق تصویب کرد.

پیشتر نیز شورای امنیت سازمان ملل درباره همین قطعنامه رای‌گیری کرده بود که ۱۴ کشور از ۱۵ عضو این نهاد، رای مثبت دادند، ولی آمریکا آن را وتو کرد.

 

 

خشونت نظامیان صهیونیست در جریان راهپیمایی بازگشت

نظامیان صهیونیست در جریان راهپیمایی بازگشت به انواع رفتار‌های خشونت‌آمیز شامل استفاده از گلوله جنگی، ضرب و شتم، بازداشت گسترده و استفاده از گلوله‌های پلاستیکی دست برده‌اند تا از گسترش این راهپیمایی جلوگیری کنند.

در پی خشونت نظامیان صهیونیست در جریان این راهپیمایی تاکنون بیش از ۲۵۰ فلسطینی به شهادت رسیده و ۲۵ هزار نفر دیگر نیز مجروح شده‌اند.

 

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۹۷۹۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: