Web Analytics Made Easy - Statcounter

‌نماینده ولی‌فقیه در استان البرز با بیان اینکه طلبگی شغل نیست، گفت: اگر کسی طلبگی و روحانیت را شغل و منبع درآمد بداند، به این جایگاه ظلم کرده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، به‌نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر امام‌جمعه کرج،آیت‌الله سیدمحمدمهدی حسینی‌همدانیدر دیدار با طلاب ورودی مدرسه علمیه امام صادق (ع) با آرزوی موفقیت در مسیر کسب علم و فضیلت برای طلاب، اظهار داشت: طلبگی و به‌ویژهآغاز آن دوران خاصی است که باید با آینده‌نگری، بازنگری در توانایی‌ها و رصد کردن دائمی مسیر همراه باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مسئولیتی که در آینده بر دوش شما قرار می‌گیرد، سنگین است و باید از ابتدا با جدیت و به دور از هرگونه احساسات نسبت به آن تصمیم‌گیری کرد.

آیت‌الله حسینی همدانی ایجاد شرایط ورود به کسوت طلبگی را عنایت حق‌تعالی دانست و گفت: امکان ورود به وادی طلبگی و فراگیری علوم اهل‌بیت(ع) و نشر آن به همگان داده نمی‌شود و البته این عنایت ابتدایی باید با همت و خواست خود شما پیگیری شده و ادامه داده شود و به‌تنهایی کافی نیست.

نماینده ولی‌فقیه در استان البرز با بیان اینکه طلبگی شغل نیست، گفت: اگر کسی طلبگی و روحانیت را شغل و منبع درآمد بداند، به این جایگاه ظلم کرده است، بلکه جنس و ذات طلبگی و روحانیت، از نوع مسئولیت است و شغل نیست.

امام‌جمعه کرج تربیت شدن را برای طلاب، مقدم بر تربیت کردن دانسته و خاطرنشان کرد: هدف اصلی طلاب، تعلیم معارف حقه اسلام و اهل‌بیت(ع) و عمل به آن‌ها است و در مرحله‌بعدی، گسترش و ترویج این علوم بین سایر افراد است.

وی با تأکید بر بهره‌گیری حداکثری از فرصت‌ها در دوران طلبگی، گفت: از هیچ لحظه‌ای نباید غفلت کرد، مکرراً خدمت دوستان عرض کرده و بازهم می‌گوییم که مدیریت زمان داشته باشید که فرصت‌ها به‌سرعت می‌گذرند.

رئیس شورای حوزه‌های علمیه استان البرز گفت:سال‌های اول تحصیل برای طلاب و به‌طورکلی تمام متعلّمان، هرچند نمود و جلوه‌ای ندارد اما در واقع زمان پی‌ریزی بنای یک ساختمان است، رأفت واستحکام این بنا در مقابل تکانه‌ها و ظرفیتی که برای بهره‌برداری دارا خواهد بود، همگی به این پی وابسته‌اند لذا طلاب باید با نگاه به بالاترین قله‌ها، یعنی اجتهاد در علوم، اقدام به پی‌ریزی این بنا کنند.

استاد درس خارج حوزه علمیه، با تأکید بر هدف قرار دادن سطح اجتهادی در تحصیل علوم، تصریح کرد: جایگاه اجتهادی در مقابل سایر سطوح، چون تفاوت چشمه آب و مشک آب است که با بهره‌برداری بیشتر نه‌ تنها از ذخیره‌ او کم نشده، بلکه جوشش بیشتری نیز دارد.

وی ادامه داد: در این راستا باید توجه داشت که قوه‌ اجتهاد به‌عنوان یکی از عالی‌ترین هدف آموزش باامروز و فردا کردن و یا مشغول شدن به امور حاشیه‌ای سیاسی و فرهنگی و امثال‌ذلک حاصل نمی‌شود.

امام‌جمعه کرج تصریح کرد: بیان فوق به معنای نفی طلاب از ورود به حوزه‌های فعالیت سیاسی و فرهنگی نیست، اما باید توجه داشت که اولویت اول در سال‌های طلبگی به‌ویژه سال‌های آغازین، محکم کردن پی و زیربنای علمی است.

وی تأکید کرد: طلاب، در سال‌های اول طلبگی، به‌ویژهچهار سال اول، باید مشغول درس و تهذیب و اخلاق و در عین‌حال آمادگی‌های جسمانی باشند و در عین‌حال، باید نسبت به فضای روز و وقایع جاری هم اشراف داشته باشند اما ورود به جریانات و اقدام، در این سال‌ها، موجب تضعیف بنیان‌های آنان می‌شود.

آیت‌الله حسینی همدانی یادآور شد: اگر پایه‌های علمی، تهذیبی و اخلاقی طلبه در سال‌های اول به شکل درستی تثبیت و تقویت نشود، در آینده شخص مفیدی نبوده و جوشش علمی و عملی ندارد.

انتهای پیام/

R41451/P1377/S6,50/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۹۸۱۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: