Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-26@15:03:28 GMT

فيلم هايي که با آن‌ها گريه کرديم

تاریخ انتشار: ۹ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۲۶۵۶۰۱۸۷

فيلم هايي که با آن‌ها گريه کرديم

خبرگزاري آريا - برترين ها - ترجمه از سولماز محمودي: اين افسانه که آقايان احساس ندارند و "مرد نبايد گريه کند! هميشه وجود داشته و شنيده مي شده است. ما در دوراني زندگي مي کنيم که جامعه به ما مکاني براي آزاد کردن حساسيت دروني و حتي گريه کردن آزادانه را مي دهد و آن سينما است. بعضي از فيلم هايي که تابحال در تاريخ سينما ساخته شده اند حتي بي احساس ترين آقايان را نيز به گريه مي اندازند و در زير به چند مورد از آنها اشاره کرده ايم:
18.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"درباره اشميت" (About Schmidt) (2002)
داستان درباره مرد بيوه بازنشسته اي به نام وارن اشميت (با بازي جک نيکولسون) است که حس مي کند زندگي اش بر باد رفته و تصميم مي گيرد که راهي سفر شود و به عروسي دخترش با مردي برود که اصلاً از خانواده او خوشش نمي آيد. رويدادهايي که رخ مي دهد باعث مي شود که او بيشتر به زندگي بيهوده اش فکر کند و حس بيهودگي تا لحظات آخر فيلم ادامه دارد. با آنکه خود اشميت آدم سرسختي است، ولي خود او هم در آخر فيلم به گريه مي افتد.

17. "روح" (Ghost) (1990)
مولي جنسن (با بازي دمي مور) پس از کشته شدن نامزدش، سم ويت (با بازي پاتريک سوايزي)، افسرده مي شود. حالا روح سم که در برزخ قرار دارد سعي مي کند با کمک يک فالگير (ووپي گلدبرگ) جان مولي را از خطر نجات دهد. داستان مرگ شريک زندگي هميشه غمناک بوده و اين فيلم روي اين موضوع تمرکز زيادي دارد و دستمايه خوبي براي به گريه انداختن بيننده است. لحظه خداحافظي سم در پايان فيلم نيز بسيار غم انگيز است.

16. دختر ميليون دلاري (Million Dollar Baby) (2004)
فرانکي دان (کلينت ايستوود) مربي بوکس باتجربه اي است که از دخترش دور شده و تصميم مي گيرد مگي فيتزجرالد (هيلاري سوانک) را که بوکسور زن بااستعدادي است به اجبار آموزش دهد. ولي بالا رفتن و پيشرفت او بهايي دارد. در زندگي همه زمان هايي پيش مي آيد که بايد تصميم دشواري بگيرد و اين فيلم از اين لحاظ فيلمي تأثيرگذار است.

15. "سينما پاراديزو" (Cinema Para Cinema Paradiso diso) (1989)
توتو عاشق سينماست و رسماً با يک آپارات چي به نام آلفردو (فيليپ نوآره) در سينما زندگي مي کند. حتي وقتي سينما آتش مي گيرد و آلفردو کور مي شود، هيچ چيز نمي تواند توتو را از پرده نقره اي دور کند و او آپارات چي سينما مي شود. فيلم سينما پاراديزو آميزه اي تلخ و شيرين از شادي و غم و نور و سايه است.

14. "تايتانيک" (Titanic) (1997)
خودتان بهتر مي دانيد که داستان اين فيلم درباره غرق شدن يک کشتي و کشته شدن هزاران نفر است. در اين ميان ماجراي تراژيک جدا شدن دو عاشق صحنه هاي غم انگيز و گريه داري براي بيننده رقم مي زند. جک و رز پس از غرق شدن کشتي به يک تخته پاره متوسل مي شوند و جک با فدا کردن خود سعي مي کند رز را خشک و امن نگه دارد تا تيم نجات سر برسد.

13. "دفتر يادداشت" (The Notebook) (2004)
در دهه چهل، پسري روستايي به نام نوآ (رايان گاسلينگ) و دختر پولداري به نام الي (ريچل مک ادامز) با وجود موانع مختلف با هم دوست مي شوند. ولي وقتي فيلم دوران سالمندي الي را نشان مي دهد، بيننده متوجه مي شود که وي در حال از دست دادن حافظه اش است و پيرمردي در آسايشگاه هر روز به ديدن او مي آيد و برايش کتاب مي خواند. فيلم ماجراي دوران جواني اين دو را نشان مي دهد که چطور نوآ تلاش مي کند تا هر طور شده عشقشان را زنده نگه دارد و پس از سالها اين دو بهم مي رسند و پيرمردي که در آسايشگاه براي الي کتاب مي خواند همان نوآ است که هنوز عشقش به الي تمام نشده و او را تنها نگذاشته است.

12. "فيلادلفيا" (Philadelphia) (1993)
اندرو بکت مبتلا به ايدز (با بازي تام هنکس) ديگر چيزي براي از دست دادن ندارد و بخاطر بي عدالتي از سوي کارفرماهاي سابقش، تصميم به مقابله مي گيرد و اقامه دعوي مي کند. در نهايت او مي ميرد و دادگاه به نفع او رأي مي دهد و در نتيجه بيش از 5 ميليون دلار خسارت به او تعلق مي گيرد. تام هنکس جايزه اسکار بهترين بازيگر نقش اول مرد را دريافت کرد. دنزل واشينگتن در اين فيلم نقش وکيل او، جو ميلر را بازي کرد. غمناک ترين بخش فيلم پايان آن است که بکت در اين دعوي برنده مي شود و غرامت دريافت مي کند، ولي آن زمان ديگر بکت مرده است.

11. "کنارم بايست" (Stand By Me) (1986)
گوردي لاشانس (ويل ويتون) با سه تا از بهترين دوستانش به جنگل مي روند تا جسد يک پسربچه را ببينند و اين اقدام خطرناک باعث مي شود که کودکي آنها پايان يابد. اين تجربه در واقع کودکي اين پسربچه ها را تعريف مي کند. صحنه هاي غم انگيز به ياد آوردن آن دوران براي گوردي بزرگسال سنگين و تراژيک است.

10. "انجمن شاعران مرده" (Dead Poets Society) (1989)
جان کيتينگ (رابين ويليامز) يک معلم انگليسي است که برنامه درسي يک مدرسه خصوصي را زير و رو مي کند و دانش آموزانش را به سمت جاده سنگلاخي شورش سوق مي دهد. قطعاً همه ما وقتي بچه مدرسه اي بوديم شر و شور داشتيم و اين فيلم نيز منبع الهام فيلم هاي بيشمار ديگري بوده و در عين حال با بيننده ارتباط خوبي برقرار مي کند.

9. "رستگاري در شاوشنک" (The Shawshank Redemption) (1994)
اندي دوفرين (با بازي تيم رابينز) به جرم قتل همسرش به زندان ايالتي شاوشنک فرستاده مي شود، ولي ديوارهاي زندان نمي توانند جلوي يک انسان بي گناه را بگيرند. تيم در نهايت از زندان فرار مي کند، ولي نکته فيلم اين است که ترس است که انسان را زنداني مي کند و اميد او را رها مي کند. اين داستان بيشتر ماجراي پشتکار و اراده قوي را روايت مي کند.

8. "مزار کرم هاي شب تاب" (Grave of the Fireflies) (1988)
سيتا و ستسوکو، خواهر و برادر يتيمي هستند که در جنگ جهاني دوم از ميان چشم اندازهاي ويران شده ژاپن عبور مي کنند و به دنبال غذا و سرپناه مي گردند. هر انساني با ذره اي شفقت با تماشاي روبرو شدن اين دو کودک با خطرات جنگ و تقلاي آنها براي محافظت از خود به گريه مي افتد.

7. "مرد فيلي" (The Elephant Man) (1980)
جان مريک (با بازي جان هرت) مردي معلول است که توسط پزشکي به نام فردريک تريوز (آنتوني هاپکينز) از سيرکي نجات مي يابد. ماجراي مريک از نمايش دادن به عنوان موجودي وحشتناک در سيرک گرفته تا رسيدن به مقام يک انسان معمولي، داستان گريه دار بي ارزشي نيست و اين فيلم که ساخته ديويد لينچ است، ماجراي مردي را روايت مي کند که بيگانگي با مردم معمولي را با گوشت و پوستش حس مي کند.

6. "بالا" (Up) (2009)
کارل فردريکسن (با صداي ادوارد اسنر) پيرمرد بازنشسته اي است که به خانه اش صدها بالون مي بندد و راهي سفري براي عملي کردن آرزوي همسر مرحومش، الي، مي شود. کمپاني پيکسار هميشه ثابت کرده که مي تواند با انيميشن هايش احساسات بيننده را به بازي بگيرد. داستان عاشقانه اي که اين فيلم روايت مي کند حتي بزرگترها را نيز به گريه مي اندازد.

5. اي. تي. موجود فرازميني (E.T. The Extra Terrestrial) (1982)
اليوت (هنري توماس) پسربچه تنهايي است که با يک موجود فضايي تنهاتر دوست مي شود. اين دو با هم بازي مي کنند و به کشف چيزهاي مختلف مي پردازند و حتي هر دو از چيزهاي مشابهي ناراحت مي شوند. اين دو تبديل به دو دوست جدانشدني مي شوند. وقتي بزرگترها از وجود اين موجود آگاه مي شوند، براي جدا کردن آنها مي آيند.

4. "مسير سبز" (The Green Mile) (1999)
جان کافي (مايکل کلارک دانکن) نام مردي درشت اندام ولي مهربان است که بخاطر جرمي که مرتکب نشده محکوم به مرگ مي شود. پل اجکام (تام هنکس) زندانباني خوش قلب است که مجذوب مهرباني او مي شود، ولي مي داند که اين دوستي ادامه ندارد. اين فيلم با آنکه زياد موردتوجه جشنواره ها و به خصوص اسکار قرار نگرفت، ولي نزد مخاطب بسيار محبوب شد. زيرا داستان آن داستاني فراموش نشدني و تأثيرگذار است.

3. "چه زندگي شگفت انگيزي" (It’s a Wonderful Life) (1946)
جيمز استوارت نقش جورج بيلي را بازي مي کند. بيلي از روياهايش گذشته است تا به ديگران کمک کند و خودکشي او در شب سال نو موجب مداخله فرشته نگهبان او، کلارنس ادبادي (با بازي هنري تراورس) مي شود. کلارنس به جورج همه زندگي هايي که او بر آنها اثرگذار بوده را نشان مي دهد و به او نشان مي دهد که اگر وي به دنيا نمي آمد، چقدر زندگي در جامعه بدفورد فالز متفاوت مي شد. اين فيلم تأثيرگذارترين فيلم تاريخ سينما ناميده شده است.

2. "بامبي" (Bambi) (1942)
بامبي نام بچه آهويي است که توسط مادر مهربانش در جنگلي بامزه و رمانتيک بزرگ مي شود. وقتي شکارچي ها مادرش را مي کشند، بامبي مجبور مي شود که زود بزرگ شود. همه ما کودکي را تجربه کرده ايم و بامبي براي همه ما ماجراي آشنايي دارد. صحنه کشته شدن مادر بامبي يکي از غم انگيزترين صحنه هايي است که حتي بزرگسالان را هم به گريه مي اندازد.

1. "فهرست شيندلر" (Schindler’s List) (1993)
در ميان ترس و وحشت ناشي از هولوکاست، اسکار شيندلر (ليام نيسون) تاجر نازي، وجدانش بيدار مي شود و جان هزاران يهودي را با استخدام آنها در کارخانه اش نجات مي دهد. يکي از دردناک ترين حوادث تاريخ بشريت سوژه فيلمي تأثيرگذار شده است که مخاطب را تا لحظه آخر درگير خود مي کند. فيلم هايي ديگري همچون "پيانيست" هم از اين دست و ژانر ساخته شده اند، ولي "فهرست شيندلر" ماجراي کورسوي اميدي براي انسان هايي است که در معرض قتل عام و نسل کشي وحشيانه اي قرار گرفته اند و نجات هر يک از آنها ناگزير اشک به چشم بيننده مي آورد. استيون اسپيلبرگ کارگردان اين فيلم تأثيرگذار است و جايزه اسکار بهترين کارگرداني، بهترين فيلمنامه اقتباسي، بهترين موسيقي متن و بهترين فيلم را دريافت کرد.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۶۰۱۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: