Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@07:16:21 GMT

تلاوت روزانه؛ حلقه مفقوده آموزش‌ قرآن در کشور

تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۲۶۵۶۷۷۲۷

مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش حلقه مفقوده آموزش قرآن در کشور را تلاوت روزانه دانست و گفت: قبول داریم که در محتوا و روش آموزش قرآن اشکالاتی وجود دارد اما اینکه کلا بگوییم آموزش‌های قرآن در مدارس اثربخش نبوده، صحیح نیست.

به گزارش ایسنا، محمدرضا مسیب زاده درباره چالش‌هایاصلی آموزش و پرورش در آموزش قرآن کریم اظهار کرد: تا چندسال گذشته کسی سراغ قرآن نمی‌رفت و اکنون خرسندیم که این دغدغه به وجود آمده است و مردم آموزش قرآنی را مطالبه می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برآیند فعالیت‌های آموزش و پرورش باید ما را به هدف پیش رو یعنی انس با قرآن برساند اما شرط و شروطی و مقدماتی نیاز دارد.

مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه قبول داریم در این حوزه با آنچه باید انجام می‌شده فاصله بسیاری داریم و به قرآن بسیار بدهکار هستیم عنوان کرد: البته مقام معظم رهبری از این روند ابراز رضایت کرده وتاکید کرده‌اند باید کار بیشتری انجام شود.

مسیب زاده با اشاره به اینکه در اداره کل قرآن و عترت اقداماتی را در طول چهارسال گذشته انجام داده‌ایم عنوان کرد: چندگام در حوزه آموزش و تولید محتوا برداشته‌ایم و از آن جواب گرفته‌ایم. به عنوان مثال 37 سال مسابقات قرآنی را در اوقاف برگزار می‌کردیم اما اکنون بعد از 37سال مسابقات را تحویل آموزش و پرورش داده‌اند و به این نتیجه رسیده‌اند آموزش و پرورش می‌تواند این کار را انجام دهد.

مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه باید از ظرفیت مسابقات برای ایجاد انگیزه در دانش آموزان استفاده کنیم عنوان کرد: اگر دانش آموزان در قالب این مسابقات با قرآن انس پیدا کنند در کلاس درس هم علاقه مندی بیشتری خواهند داشت.

وی حلقه مفقوده آموزش قرآن در کشور را تلاوت روزانه دانست وگفت: هر کتاب و هر روشی اشکالاتی دارد و ما هم قبول داریم که در محتوا و روش آموزش قرآن این اشکالات وجود دارداما اینکه کلا بگوییم آموزش‌های قرآن اثربخش نبوده صحیح نیست. معلم درسش را می‌دهد و آموزش روخوانی 10 جلسه بیشتر طول نمی‌کشد اما وقتی دانش آموز آموزش تمرین نمی‌کند اینها از حافظه‌اش می‌رود. علت هم این است که فرهنگ ارتباط با قرآن در کشور پررنگ نیست.

به گزارش ایسنا، مسعود وکیل مولف کتب قرآنی و مسئول سابق گروه قرآن دفتر تالیف کتب درسی نیز در این باره گفت: آنچه اکنون اتفاق می‌افتد با اهداف مندرج در اسناد بالادستی فاصله بسیاری دارد.از 20سال پیش که بنده این مسئولیت را برعهده داشتم شاهد بودم مدیران ارشد به آموزش قرآن علاقه مندند اما عزم کافی برای آن ندارند، از نظر آنها آنچنان مسائل حیاتی تری در وزارتخانه وجود دارد که توجه کافی به آموزش قرآن نداشتند.

وکیل در برنامه تلویزیونی پرسشگر ادامه داد: چند سال گذشته قرار شد کمیسیون ملی ارتقای آموزش عمومی قرآن تشکیل شود که دبیرخانه آن در آموزش و پرورش باشد. این اتفاق رخ داد و حدود سه چهار سال است دبیرخانه آن تشکیل شده اما کارهایی که انجام شده در قد و قواره اهداف و این تشکیلات نبوده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۶۷۷۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: