Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@14:35:15 GMT

از «قصر قند» تا «خانه دوست» متقاضی «حقیقت»

تاریخ انتشار: ۳ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۲۶۵۸۳۸۶۲

اعلام آمار فیلم‌های مستند دینی آیینی، «خانه دوست» و «قصر قند» متقاضی جشنواره‌ی سینما حقیقت از جمله خبرهای این رویداد است.

فیلم مستند بلند «خانه دوست» از تولیدات مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی به کارگردانی «محمدرضا عینی» آماده نمایش عمومی شد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی جشنواره بین‌المللی سینماحقیقت، محمدرضا عینی درباره‌ی موضوع این مستند گفت: «خانه دوست» پیرامون فیلمسازی است که برای ساخت فیلم مستندی از یک آرتیست ایرانی ـ که سالهاست در خارج از ایران زندگی می‌کند ـ به پاریس می‌رود؛ اما ماجرا به هیچ‌وجه آن طور که او فکر می‌کرده پیش نمی‌رود و روند ساخت فیلم دچار چالش‌های جدی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مستند ۷۰ دقیقه‌ای در صورت پذیرفته شدن از سوی هیات انتخاب، برای نخستین بار در جشنواره سینماحقیقت نمایش داده خواهد شد.

محمدرضا عینی ساخت مستندهای «خوابگرد»، «اسبی که شیهه نمی‌کشد»، «من هنوز اینجا هستم» و «آشپزی با دوربین» را در کارنامه فیلمسازی خود به ثبت رسانده است.

عوامل تولید مستند «خانه دوست» عبارتند از: فیلمبردار، صدابردار، کارگردان و تهیه‌کننده: محمدرضا عینی، تدوینگران: محمدرضا عینی و سارا خاکی، صداگذار:‌ حسین قورچیان، هماهنگی: اتین دی ریکاد، موسیقی: صبا ندایی، اصلاح رنگ و نور: محسن خیرآبادی، پشتیبانی فنی: مژگان صیادی، تهیه شده در مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی.

قصر قند سینماحقیقت!

محسن اسلام‌زاده مستندساز بحران سینمای ایران با آخرین اثر مستند خود «قصر قند» به یازدهمین دوره جشنواره بین‌المللی سینماحقیقت آمد.

در خلاصه موضوع این فیلم مستند آمده است: «جلیل قنبرزهی یکی از تروریست‌هایی است که نیروهای امنیتی مدتها به دنبال دستگیری‌اش بوده‌اند. او ابوبکر بغدادی شرق ایران بوده و سال‌ها زندگی مخفیانه در پاکستان داشته است. خبری می‌آید که جلیل برای رهبری گروه‌های تروریسی به ایران آمده و قصد حملات تروریستی دارد...»

این فیلم 60 دقیقه‌ای تولید سال 1396 شبکه افق است و در صورت پذیرش هیات انتخاب جشنواره، برای اولین بار در سینماحقیقت و جایزه شهید آوینی به نمایش عمومی درمی‌آید.

عوامل تولید مستند «قصر قند» عبارتند از: پژوهشگر، کارگردان و تهیه‌کننده: محسن اسلام‌زاده؛ فیلمبرداران: مهدی خوش‌نژاد و محمدامین صدیقی‌مقدم؛ صدابردار: محمدرضا خلیلی؛ صداگذار: محمدحسین ابراهیمی؛ تدوینگر: علی احمدی؛ مدیر تولید: مرتضی خوش‌نژاد؛ عکاس: محمدامین صدیقی‌مقدم؛ تهیه شده در: شبکه افق

محسن اسلام‌زاده متولد سال 1359 در مشهد مقدس است که با مستند «در میان طالبان» موفقیت‌های زیادی در عرصه ملی و بین‌المللی داشت. «اهل سنت ایران» و « اسرار زندان ابوسلیم» از دیگر آثار این مستندساز است.

آمار فیلم‌های مستند دینی آیینی «سینماحقیقت» اعلام شد

با پایان مهلت ارسال فیلم به دبیرخانه یازدهمین دوره جشنواره بین‌المللی سینماحقیقت، کارگردانان 89 فیلم مستند دینی آیینی متقاضی شرکت در این جشنواره شده‌اند.

ساخت این تعداد فیلم مستند موضوعی طی یکسال اخیر، نشاندهنده‌ی علایق مستندسازان ایرانی در به تصویر کشیدن مراسم دینی و آیینی ایران اسلامی است.

برپایه‌ی این گزارش، از جمع 89 اثر مستند دینی آیینی ارائه شده به دبیرخانه جشنواره، 67 فیلم مستند کوتاه (تا 45 دقیقه) و 22 فیلم مستند بلند (بالای 45 دقیقه) هستند.

برخی از این فیلم‌های مستند عبارتند از: راه دل (مهدی زمانپور کیاسری)، نشان (الهام اسدی)، قبله (بابک بهداد)، ادیان توحیدی (غلامرضا خسروی)، بیت عتیق (محمد امامی)، خرامان (آرش اسحاقی)، خاطره‌نگاری‌های یک زائر (امیرپژمان حبیبیان)، مافه (سیدحمید میرحسینی)، امام‌باره (محمدمهدی خالقی)، شبیه مضحک (علی‌محمد ناصربافقی)، برادری (جواد یغموری)، هزار و یک قدم (حسین نشاطی)، گداختگی (علی شریفی)، مسیر عشق (حمیدرضا مرعشی)، از حرم تا حرم (شمیل شیرعلی‌زاده)، نامدار (مجید سلیمی)، شمع‌های روشن (جابر مطهری‌زاده)، شیدای کور یار (احمد رنجی)، برای گل سرخ (مصیب اسدی)، شیر فضه (محمدعلی هاشم‌پور)، صحنه آخر (محمد قاسم‌پور)، از دیده تا دل (فاطمه پارسا)، پیر غلام (محمد حیدری خلیلی)، عطر عاشقی (علی شفیعی)، رهروان فتح (مهدی محمودی)، در مسیر پاکی‌ها (محمد براتی)، زندگی در روز هشتم (حسین نظری)، روز چهلم (مهدی بکایی)، میراث عشق (رضا عطار)، یک روز ویژه (مجیدرضا دهقانی تفتی)، برادر (محمدمهدی بهرامی‌نژاد)، تعزیه عصر عاشورا (امیرحسین شمخانی) و...

بدیهی است که نمایش هر یک از فیلم‌های یادشده در جشنواره سینماحقیقت، منوط به آرای هیات انتخاب بخش مسابقه ملی جشنواره است.

مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی سازمان امور سینمایی، یازدهمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم مستند ایران «سینماحقیقت» را طی روزهای 19 تا 26 آذرماه 1396، با شعار «حقیقت بهترین راهنماست» که از فرمایشات حضرت علی(ع) است، در شهر تهران برگزار خواهد کرد.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۸۳۸۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: