Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی اصغر حاجی‌میرزایی سوابق مدیریتی خوبی به عنوان دبیر هیات دولت داشته و از بدنه آموزش و پرورش است/ جو مثبتی در رابطه با وی نسبت به چند روز گذشته در حال شکل‌گیری است و رفته‌رفته نگرش‌های بهتری در رابطه با گزینه پیشنهادی دولت شاهد هستیم

جمالی نوبندگانی، نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس عملکرد گزینه پیشنهادی وزارت آموزش و پرورش را مثبت ارزیابی کرد و گفت: شاهد شکل‌گیری جو مثبتی در رابطه با حاجی‌میرزایی نسبت به چند روز گذشته هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدجواد جمالی نوبندگانی روز یکشنبه درخصوص گزینه پیشنهادی وزارت آموزش و پرورش اظهار داشت: علی اصغر حاجی‌میرزایی سوابق مدیریتی خوبی به عنوان دبیر هیات دولت داشته و همچنین وی از بدنه آموزش و پرورش است، به نظر می‌رسد جو مثبتی در رابطه با وی نسبت به چند روز گذشته در حال شکل‌گیری است و رفته‌رفته نگرش‌های بهتری در رابطه با گزینه پیشنهادی دولت بهتری را شاهد هستیم، ضمن اینکه نظر بنده نیز نسبت به عملکرد وی مثبت است.

چالش‌های فراروی وزیر آموزش و پرورش

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در رابطه با چالش‌های فراروی آموزش و پرورش افزود: تمایل داشتم که از گزینه پیشنهادی آموزش و پرورش بخواهیم در زمینه اصلاح نظام تعلیم و تربیت، تجدیدنظر در کتب درسی، آموزش‌های ضمن خدمت و بالابردن کیفیت این آموزش‌ها برای فرهنگیان کارهایی صورت دهد.

جمالی‌نوبندگانی با بیان اینکه دغدغه یک وزیر در اصل باید آموزش و پرورش باشد، بیان کرد: امروزه متاسفانه دغدغه یک وزیر آموزش و پرورش که خیلی از نمایندگان هم روی آن تاکید دارند، پرداخت معوقات فرهنگیان،  بخاری یا شوفاژ برای مدارس، پرداختن به مشکلات مدارس کپری و پرداخت اضافه‌کاری‌ها و حل مساله حق‌التدریسی‌ها است، در حالی که اینگونه موارد بایستی که اولویت بعدی یک وزیر می‌بود.

وی تصریح کرد: بایستی که وزیر این قبیل دغدغه‌ را کمتر می‌داشت و نمایندگان نیز روی این موضوعات تمرکز می‌کردند، البته وضعیت معیشتی فرهنگیان همانند خیلی از اقشار جامعه دچار مشکلاتی است و بعضا پایان خدمت آنها پرداخت نشده، بنابر این در این خصوص چاره‌ای نیست، ضمن اینکه بیشترین کارمند در حوزه وزارتی هم مربوط به این وزارتخانه می‌شود.

نماینده مردم دامغان در مجلس عنوان کرد: امروز بسیاری از جوانان فارغ‌التحصیل از دبیرستان‌ها و دانشگاه‌ها را مشاهده می‌کنیم که در دروس فیزیک و شیمی وضعیت خوبی دارند ولی نسبت به تاریخ یا جغرافیا و ادبیات،  املاء و انشاء بسیار مشکل دارند و حتی نمی‌توانند یک درخواست عادی را بنویسند که این معضل آموزش و پرورش است و بایستی حل می‌شد. 

جمالی‌بندگانی خاطرنشان کرد: به اعتقاد من بایستی وزیران آموزش و پرورش و علوم، بیشترین وقت را با مشاوران و کارشناسان خبره برای رفع مشکلات تعلیم و تربیت در مدارس و دانشگاه‌ها بگذارند تا سواد فارغ‌التحصیلان هم همراه با مدرک آنها رشد داشته باشد.

به گزارش ایرنا، رئیس جمهوری دوشنبه هفته گذشته (چهارم شهریورماه) در نامه‌ای علی اصغر مونسان را به عنوان وزیر پیشنهادی میراث فرهنگی و گردشگری و محسن حاجی میرزایی را به عنوان وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش به مجلس معرفی کرد.

براساس گزارش‌ها جلسه رای اعتماد به وزیران پیشنهادی میراث فرهنگی و نیز آموزش و پرورش قرار است روز سه‌شنبه برگزار شود.


 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۸۳۹۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: