Web Analytics Made Easy - Statcounter

قیمت هر اونس طلا اوایل امروز تا رقم ۱۵۶۷ دلار و ۱۹ سنت بالا رفت، اما بعدا با اندکی تعدیل و رشد ۰.۳ درصدی به ۱۵۶۵ دلار و ۳۶ سنت رسید.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا، در حالی که به دلیل نگرانی از شیوع یک ویروس مرگبار در چین و تنش ها در خاورمیانه سرمایه گذاران به دنبال محلی امن برای سرمایه گذاری می گردند و تجار در انتظار تصمیمات جدید بانک مرکزی ژاپن هستند، قیمت طلا امروز به بالاترین رقم در طی حدود 2 هفته گذشته رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این گزارش، قیمت هر اونس طلا اوایل امروز تا رقم 1567 دلار و 19 سنت بالا رفت، اما بعدا با اندکی تعدیل و رشد 0.3 درصدی نسبت به رقم پایانی جلسه قبل به 1565 دلار و 36 سنت رسید. قیمت طلا در بازار آمریکا نیز امروز با 0.4 درصد رشد به 1566 دلار رسید.

شیوع یک نوع ویروس جدید کرونا که اکنون به شهرهای بزرگ چین از جمله پکن و شانگ‌های نیز سرایت کرده و مواردی از آن در کشورهای منطقه نیز مشاهده شده موجب نگرانی سرمایه‌گذاران و بازارهای مالی شده است.

در همین حال، روز سه شنبه 3 موشک کاتیوشا به سوی منطقه سبز بغداد، محل استقرار ساختمان‌های دولتی و سفارتخانه‌های خارجی شلیک شد. 2 موشک در نزدیکی سفارت آمریکا فرود آمده است.

بانک مرکزی ژاپن امروز قرار است سیاست پولی خود را اعلام کند و انتظار می‌رود سیاست خود را بدون تغییر حفظ کرده و خوش بینی محتاطانه‌ای را در مورد چشم انداز اقتصاد جهانی ابراز دارد.

یک مقام صندوق بین المللی پول دیروز گفت، به نظر می رسد که رشد اقتصاد جهانی به کف خود رسیده، اما هیچ نشانه ای از ترمیم اقتصادی دیده نمی‌شود و ریسک‌های مختلف از تنش‌های تجاری گرفته تا شوک‌های زیست محیطی موجب شده تا چشم انداز اقتصاد جهانی نامطمئن به نظر برسد.

قیمت‌های جهانی نفت

قیمت هر بشکه نفت برنت امروز با 11 سنت معادل 0.2 درصد افزایش به 65 دلار و 31 سنت رسید. قیمت نفت وست تگزاس اینترمدییت آمریکا هم امروز 20 سنت معادل 0.3 درصد رشد داشت و به 58 دلار و 74 سنت رسید.

تحلیلگران بانک‌ ای ان زد در یادداشتی نوشتند: «افزایش اختلال در عرضه نفت.... در لیبی احتمالا موجب ادامه رشد قیمت نفت در طی روزهای آینده خواهد شد.»

دو میدان نفتی اصلی در جنوب شرق لیبی روز یکشنبه و پس از آنکه نیروهای وفادار به ژنرال هفتر یک خط لوله نفتی را مسدود کردند، فعالیت خود را متوقف نمودند. بر اساس اعلام شرکت ملی نفت لیبی، توقف فعالیت این دو میدان تولید نفت لیبی را به شدت کاهش می دهد.

براساس سندی که برای تجار نفتی ارسال شده، شرکت ملی نفت لیبی با اعلام حالت فورس ماژور خواستار معافیت از ایفای تعهدات قراردادی خود در قبال خریداران شده و اعلام کرده که فعلا قادر به بارگیری نفت از میادین شراره و الفیل در جنوب غرب این کشور نیست. شرکت ملی نفت لیبی گفته در صورت ادامه این وضعیت، تولید نفت این کشور به 72 هزار بشکه در روز کاهش خواهد یافت.

در همین حال اعتراضات ضد دولتی در عراق، دیگر تولید کننده عمده نفت نیز یکی دیگر از عوامل رشد قیمت نفت بوده، هرچند که مقامات عراقی گفته اند تولید نفت در میادین جنوبی این کشور از اعتراضات اخیر تاثیری نپذیرفته است.

انتهای پیام/4141/

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۱۲۱۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: