Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-26@23:42:01 GMT

مروری بر فعایت های چهار ساله شورای شهر بوکان

تاریخ انتشار: ۹ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۲۶۶۱۸۰۲۶

مروری بر فعایت های چهار ساله شورای شهر بوکان

به گزارش کانی پرس؛ از همان روزهای شروع به کار اعضاء شورای شهر بوکان در دوره چهارم اتفاقات زیادی روی داده که حاشیه های زیادی را گریبانگیر مدیریت اجرای شهر بوکان کرد و همچنان نیز این حاشیه ها ادامه دارند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کانی پرس،از همان روزهای شروع به کار اعضاء شورای شهر بوکان در دوره چهارم اتفاقات زیادی روی داده که حاشیه های زیادی را گریبانگیر مدیریت اجرای شهر بوکان کرد و همچنان نیز این حاشیه ها ادامه دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رویداد های که هر کدام به نوبه خود سوژه لازم و کافی را در طول یک یا چند هفته برای رسانه های محلی طی چهار سال گذشته به همراه داشتند که در این یادداشت سعی شده است در سه قسمت به یادآوری آنان بپردازیم

نبود ثبات مدیریتی در شهر داری بوکان:

با برگزاری انتخابات دوره چهارم شورای شهر و روی کار آمدن منتخبین مردم در پارلمان محلی دوره چهارم شورای شهر از اسامی مختلفی برای نشستن بر کرسی شهرداری بوکان یاد می شود که در نهایت و بعد از کش و قوس های فراوان و بعد از گذشت بیش از ۴ ماه یکی از اعضاء شورای شهر بر کرسی مسند شهرداری بوکان نشست.

شاید مهم ترین علل تاخیر در انتخاب شهردار در چهار ماه اول به گفته بعضی از اعضاء شورا دخالت های بعضی از مسئولان ارشد شهرستانی در انتخاب شهردار مورد نظر آنان بود که در نهایت و با پافشاری منتخبین مردم این دخالت ها به سرانجام نرسید.

دومین و شاید مهمترین اتفاق دوره چهارم شورای شهر که تاثیر مستقیمی بر آینده کاری آنان داشت را استیضاح شهردار وقت (سلیمان فیضی) تنها بعد از ۶ ماه از انتخابش دانست که با واکنشهای بسیاری در سطح جامعه رو به رو شد.

شهرداری که برامده از اعضاء شورای شهر بود طی ماه های اول حضورش در شهرداری توانست با اقدامات مثبت خود همشهریان بوکانی را امیدوار به تغییر در وضعیت اسف بار مبلمان شهری کرده بود به ناگاه به دیوار سخت و بتونی شورای شهر برخورد کرد.

تخریب شبانه چندین خانه در حاشیه بوکان (منطقه امیراباد) که با حضور شهردار و یکی دو نفر از اعضاء شورا همراه بود جرقه حاشیه ها را در مدیریت اجرای شهر به صدا دراورد.

موضوع گیری های یکی از مسئولان ارشد شهرستانی نی همچون پاشیدن بنزین بر روی آتش اختلافات بود تا در نهایت اعضاء شورای شهر بدون توجه به خواست مردم و با گیر کردن در گرداب حاشیه ها حکم به برکناری شهردار منتخب خود داد.

با برکناری سلیمان فیضی و ایجاد حاشیه های گوناوگون اعضاء شورای شهر در نهایت بار دیگر حکم به برگرداندن شهردار دوران انتخابات دوره چهارم شورای شهر دادند.

حضور دوباره میرحسامی در شهرداری با افتتاح پروژه پل روگذر استاد هژار همراه بود و همچنین آزاد سازی بلوار ساحلی تا حد فاصل منطقه علی آباد.

همچنین با روی کار امدن دوباره میر حسامی کلنگ احداث دو پروژه روگذر و زیر گذر میدان های وحدت و معلم نیز به زمین زده شد ولی میر حسامی هیچگاه نتوانست به عنوان شهردار تاثیری در پیشرفت آن داشته باشد.

با گذشت چند ماه از روی کار آمدن میر حسامی به عنوان شهردار اعضاء شورای شهر به ناگاه بار دیگر تصمیم به استیضاح وی گرفتند هر چند این بار و چند ساعت مانده به شروع استیضاح میرحسامی خود با انتشار بیانیه ای از سمت خود کناره گیری کرد.

این استیضاح نیز همچون استیضاح سلیمان فیضی سئوالات بیشماری را در نزد افکار عمومی ایجاد کرد که سکوت سنگین اعضاء شورای شهر سبب شد تا هیچگاه مردم به جواب های قانع کننده ای دست پیدا نکنند.

با پایان کار میر حسامی در شهرداری بوکان بار دیگر نام گزینه های متععدی از درون جلسات شورای شهر بوکان برای تصدی پست شهردار سومین شهردار بوکان به گوش می رسید.

چند روز از استعفاء میر حسامی نگذشته بود که بنا به نظر مسئولان ارشد شهرستانی رسول معروفی را تا انتخاب شهردار جدید به عنوان سرپرست شهرداری معرفی کردند.

هر چند این بار و خیلی زود اعضاء شورای شهر بوکان گزینه نهایی خود را برای شهرداری بوکان معرفی کردند ولی این گزینه که از همان روزهای اول شروع به کار شورای چهارم نیز در لیست نهایی برای تصدی نشستن بر کرسی شهردار بوکان قرار داشت هیچگاه نتوانست مهر تائید مدیران ارشد استانی را بگیرد تا بار دیگر اعضاء شورای شهر بوکان تصمیم به انتخاب گزینه بعدی خود برای نشاندن بر صندلی شهردار بوکان باشند.

صادق مام سیده عضو شورای شهر بوکان در نهایت و با تصمیم دیگر اعضاء شورا به عنوان گزینه نهایی به فرمانداری معرفی شد تا بعد از طی مراحل قانونی به عنوان سومین شهردار دوره چهار ساله شورای شهر انتخاب شود.

در این مدت نیز رسول معرفی که با حمایت قاطع مسئولان شهرستانی بر مسند شهرداری بوکان نشسته بود کماکان و با قاطعیت به فعالیت خود ادامه می داد.

با گذشت نزدیک به سه ماه از اعلام گزینه جدید شهر داری بوکان به مسئولان استانی در نهایت و طی یک تصمیم کاملا سیاسی صادق مام سیده از حضور در شهرداری بوکان باز ماند تا مدیریت اجرای شهری بوکان در حوزه شهرداری بی ثبات ترین دوران خود را پشت سر بگذارد.

با رد تائید صلاحیت مام سیده بخشدار بخش سیمینه بوکان بنا به مشورت به عنوان گزینه بعدی شورای شهر به استان معرفی و در نهایت نیز توانست به عنوان سومین شهر دار قانونی و دوازدهمین گزینه شورای شهر بر کرسی مهم ترین ارگان اجرای شهرستان بنشیند.

هر چند با نگاهی به دوره چهار ساله شورای شهر بوکان در انتخاب شهردار رد پای بعضی از سیاسیون و مسئولان ارشد شهرستانی کاملا مشهود و نمایان است ولی سکوت بیجا و دامنه دار اعضاء شورای شهر همه خطا ها را بر گردن آنان انداخت و در نهایت دست های پشت پرده موفق این جنگ نابرابر بودند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۱۸۰۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: