Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-20@11:51:10 GMT

فعالیت ۱۸۰۰ مسجد استان همدان در ماه رمضان

تاریخ انتشار: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۲۶۶۳۷۴۵۷

فعالیت ۱۸۰۰ مسجد استان همدان در ماه رمضان

همدان - مدیرکل تبلیغات اسلامی استان همدان گفت: همزمان با ایام ماه رمضان ۱۸۰۰ مسجد، ۲۴۰۰ هیئت مذهبی و ۳۰۰ موسسه قرآنی در استان همدان فعال خواهد بود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام علی دشتکی ظهر چهارشنبه در ستاد ساماندهی شئونات فرهنگی و مذهبی همدان اظهار داشت: فرهنگ عاشورا و فرهنگ مهدویت دو نکته حائز اهمیت و مایه نشاط، شادابی و حیات در فرهنگ و مذهب تشیع است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه دشمن امروز به نتیجه‌ای رسیده که تشیع با در دست داشتن پرچم اسلام و قدم گذاشتن در هر عرصه‌ای سبب کسب عزت برای اسلام می‌شود، افزود: ستاد ساماندهی شئونات باید نسبت به فرهنگ عاشورایی و فرهنگ مهدوی اهتمام ویژه داشته باشد که به این دو برنامه باید در دو بخش عمومی و تخصصی پرداخته شود.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان همدان با بیان اینکه در بخش عمومی با برگزاری مراسم‌ دینی و مذهبی باید توجه ویژه‌ای به فرهنگ عاشورایی و مهدویت ‌شود، عنوان کرد: اعیاد و مناسبتهای مذهبی در بین مردم به یک فرهنگ مذهبی تبدیل شده که مبلغین و هیئت‌های مذهبی باید زمینه‌ساز مناسبت‌های مذهبی باشند.

وی با اشاره به اینکه ۸۰۰ مبلغ به مناطق مختلف در استان همدان اعزام شده‌اند، عنوان کرد: جشن‌های اعیاد شعبانیه در ۱۵۰۰ مسجد استان همدان برگزار می‌شود.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان همدان با بیان اینکه ۷۰۰ هیئت در استان همدان نسبت به برگزاری جشن‌های ماه شعبان اعلام آمادگی کرده اند، اظهار داشت: ۵۰ کانون فرهنگی و تبلیغی و ۳۰۰ موسسه قرآنی نیز نسبت به برگزاری برنامه‌های اعیاد شعبانیه آمادگی خود را اعلام کرده اند.

حجت‌الاسلام علی دشتکی با اشاره به بخش تخصصی فرهنگ عاشورا و مهدویت، عنوان کرد: امروز نقطه حساس دشمن مهدویت است که در بخش برنامه‌های تخصصی دستگاه‌های فرهنگی اهتمام ویژه‌ای نسبت به موضوع فرهنگ عاشورا و مهدویت داشته باشند.

حجت‌الاسلام علی دشتکی با اشاره به اینکه باید مقدمات برای ورود به ماه رمضان فراهم شود، افزود: در ماه رمضان یک هزارو ۸۰۰ مسجد، ۲ هزارو ۴۰۰ هیئت مذهبی و ۳۰۰ موسسه قرآنی فعال هستند.

وی درباره اینکه عموم مردم در ماه رمضان در صحنه‌های معنوی و فرهنگی حضور دارند، اظهار داشت: اولویت‌ها در توجیه مبلغان، اهتمام ویژه به آسیب‌های اجتماعی خاص نظام است و همایش‌های توجیهی مختص مبلغان باید در تمامی شهرستان‌ها برگزار شود.

حجت‌الاسلام علی دشتکی با بیان اینکه در نیمه شعبان و ماه رمضان باید نسبت به ایتام و نیازمندان برنامه‌ریزی انجام شود، عنوان کرد: در مساجد، هیئت‌ها و توسط مبلغین این امر باید موردتوجه قرار گیرد

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۳۷۴۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: