Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-04-23@16:33:18 GMT

تولید دارو در دوره نقاهت است

تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۴۰۳۰۶

تولید دارو در دوره نقاهت است

دبیر سندیکای تولیدکنندگان مواد دارویی گفت: صنعت بیمار دارویی کشور در دوران نقاهت به سر می برد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،

 "صابر نامی" در گفتگو با 18:30 درباره صنعت دارویی کشور گفت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی استقرار نظام نوین دارویی (طرح ژنریک) در کشور به اجرا درآمد.

او گفت: اجرای طرح ژنریک در کشور در دوره های گذشته باعث شد سرانه مصرف دارو کاهش یابد که این امر مورد تحصین جوامع بین المللی نیز قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر سندیکای تولیدکنندگان مواد دارویی، سرانه مصرف فعلی دارو در کشور را  62 دلار اعلام کرد و گفت: اجرای طرح ژنریک(جلوگیری از تجویز القایی دارو در نسخ پزشکی با درج نام علمی دارو بدون اشاره به برند خاص) این طرح نتوانست موقعیت تولید مواد اولیه و تولید انواع دارویی را بهبود بخشد.

نامی از 120 تا 130 شرکت فعال در حوزه تولید داروی نهایی خبر داد و گفت: حدود 97 درصد از تولید و نیاز دارویی و صد درصد از ملزومات بسته بندی در کشور در داخل تامین می شود.

او گفت: بهتر است با اجرای طرح نظام ژنریک از صنعت دارو در کشور حمایت کنیم.

صابر نامی در بخش دیگری از افزایش قیمت و قیمت گذاری دارو گفت و افزود: قیمت پایین دارو در کشور باعث قاچاق می شود.

غلامحسین مهرعلیان مدیرکل دارو سازمان غذا و دارو در ارتباط تلفنی با اشاره به تحریم های مختلف از مشکلات صنعت داروی کشور گفت و افزود: با وجود همه مشکلات و محرومیت از تبادلات مالی و تکنولوژی شاهد توسعه صنعت دارویی هستیم.

مهرعلیان افزود: بیشتر داروهای خط اول جهان امروزه در کشور تولید و حتی صادر می شود.

مدیرکل دارو سازمان غذا و دارو با اشاره به نتایج مثبت اجرای رویکرد طرح ژنریک گفت: اگر فرهنگ طرح ژنریک مهیاو اجرا شود بخش زیادی از داروهای وارداتی در کشور حذف و از داروهایی با برند داخلی استفاده شود.

منبع: شبکه خبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۴۰۳۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: