Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - علايم acs ، مراقبت پرستاري در acs ، انواع acs ، سندرم کرونري حاد acs ، بيماري حاد عروق قلبي ( ACS ) چيست و چه اقداماتي براي اين بيماران بايد کرد؟ خون غني از اکسيژن به وسيله پمپاژ قلب به تمام قسمت هاي بدن حمل شده و بافت ها را اکسيژن رساني مي کند.
بيماري حاد عروق قلبي ( ACS ) چيست و چه اقداماتي را مي طلبد ؟خود عضله قلب نيز توسط عروق کرونر اکسيژن رساني مي شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بيماري حاد عروق قلبي ( ACS ) وجود لخته خون در ديواره عروق کرونر مانع از حمل صحيح اکسيژن به بافت ها شده و عامل اول حملات قلبي در بيماران قلبي مي باشد.
اطلاعات لازم را در رابطه محل درد ، علايم شايع و اقدامات اورژانسي در سکته قلبي و روش هاي پيشگيري از بيماري هاي قلبي را از سلامت دات لايف بخوانيد. در مقاله پيش رو به نحوه تغيير سبک زندگي در افراد مبتلا ، بعد از تشخيص بيماري قلبي و گرفتگي عروق قلبي مي پردازيم.

اقدامات مربوط به پيشگيري از دردهاي قلبي :فعاليت هاي خود را به تدريج افزايش دهيد و از فعاليت هايي که سبب خستگي و تنگي نفس مي شود خود داري کنيد.
از برداشتن بار زياد و انجام ورزش هاي سنگين خودداري کنيد.
از روشهاي ذخيره انرژي استفاده کنيد. مثلاً استفاده از صندلي هنگام حمام ، شانه کردن مو و مسواک زدن و حين انجام فعاليت هاي روزانه دوره هاي استراحت داشته باشند.
به منظور کاهش فشار بر روي قفسه سينه و همچنين کاهش نفخ شکم ، مواد غذايي را به مقدار کم و به دفعات بيشتر مصرف کنيد و از انجام حرکات ورزشي بلافاصله بعد از غذا بپرهيزيد.
از کشيدن سيگار و مصرف مشروبات الکلي خودداري کنيد.
از دوش آب سرد و يا آب خيلي گرم اجتناب کنيد.
از استرس هاي روحي و فشارهاي عصبي اجتناب کنيد و تفريح مناسب داشته باشيد.
در هواي سرد لباس گرمتر بپوشيد و بر خلاف جهت باد حرکت نکنيد.
رژيم دارويي خود را رعايت کنيد و هميشه قرص زيرزباني نيتروگليسيرين را همراه داشته باشيد.
نحوه نگهداري و مصرف قرص نيتروگليسيرين زير زباني ( TNG ) :به محض شروع درد قلبي فعاليت خود را قطع کرده و در وضعيت نيمه نشسته قرار بگيريد و در اسرع وقت يک قرص TNG را زير زبان خود گذاشته و تا حل شدن کامل آن ، آب داخل دهان خود را ببلعيد جهت جذب بهتر و سريعتر دارو ، دهان بايد مرطوب باشد لذا پيشنهاد مي شود.
قبل از آن مقداري آب بنوشيد ( اگر بعد از 5-3 دقيقه درد ساکت نشد بايد سريعا با اورژانس 115 تماس بگيريد ) حتي اگر فکر کنيد درد شما قلبي نيست تا آمدن اورژانس در صورت درد اجازه مصرف دو قرص ديگر به فاصله هر 5 دقيقه داريد در صورت عدم مصرف آسپيرين روزانه ، 3 عدد قرص آسپيرين بچه را جهت پيشگيري از پيشرفت لخته بجويد.
توجه : احساس سوزش زير زبان و ضربان پس سر نشانه اثر قرص مي باشد.
بسيار مهم است که بدانيد قرص TNG به نور ، رطوبت و گرما بسيار حساس است لذا بايد در ظرف هاي تيره همراه با سر محکم در يخچال نگهداري شود و هر 6-3 ماه بايد قرص هاي خود را تجديد نماييد و هر قرصي را که براحتي خرد شود بايد دور بياندازيد.
تغذيه مناسب بيماري حاد عروق قلبي ( ACS ) :– عدم پرخوري و عدم مصرف غذاهاي نفاخ ، حذف کلسترول و چربي هاي اشباع شده از ليست غذايي و استفاده از روغن هاي مايع و گياهي.
– محدوديت مصرف غذاهاي سرخ شده و گوشت قرمز و به جاي آن بايد از گوشت هاي سفيد ( ماهي و طيور ) به صورت آب پز و يا تنوري استفاده نماييد.
– محدوديت مصرف نمک ( خيار شور ، دوغ ، مواد غذايي کنسرو شده ، سوسيس ، کالباس ، آجيل شور )
– از مصرف زياد قهوه ، چاي و نوشابه هاي حاوي کولا و کافئين به علت افزايش ضربان قلب اجتناب کند.
– مصرف بيشتر ميوه ، سبزيجات و لبنيات کم چرب توصيه مي شود.
ترک سيگار درمان مناسب براي بيماري حاد عروق قلبي ( ACS ) :سيگار سبب افزايش ضربان قلب ، فشار خون و سبب آسيب عروق قلبي مي شود. تحقيقات نشان مي دهد که براي ترک سيگار نبايد آن را به صورت تدريجي کنار گذاشت بلکه بايد مطلقاً مصرف آن را قطع کرد. در اين صورت شانس ترک سيگار بيشتر است.
زمان برگشت به کار :برگشت به کار ، به ارزيابي وضعيت باليني بيمار ، نوع شغل و سطح استرس آن بستگي دارد که بايد با نظر پزشک در مورد آن تصميم گيري شود.
به طور معمول بعد از8-4 هفته اجازه برگشت به کار داده مي شود.
فعاليت دستها بيش از پاها انرژي مصرف مي کند لذا از بالا نگه داشتن دست ها حين کار و از بودن زياد در محل کار نيز اجتناب کنيد و از تکنيک هاي آرام سازي حين کار استفاده نماييد.
شروع مجدد فعاليت جنسي :بر خلاف باور بسياري از مردم ، فعاليت جنسي يک عامل خطر جدي براي شروع يک سکته مجدد قلب نمي باشد. به طور معمول بيماران دو هفته بعد از سکته اگر عوارض جدي نداشته باشند ، مي تواند فعاليت جنسي را شروع کرده ، البته حتما بايد قبل از آن با پزشک خود در اين رابطه مشورت کنند. ممکن است توصيه به انجام تست ورزش شويد تا مشخص شود قلب شما تا چه ميزان تحمل استرس هاي فيزيکي ( فعاليت هاي ورزشي ، جنسي و … ) را دارد.
اميدواريم نکات مقاله توانسته باشد راهنماي شما در برخورد با بيماران حاد عروق قلبي باشد.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۴۳۷۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: