Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی و اموربین الملل سازمان منطقه ازاد کیش، مونسان با اشاره به اهمیت حفظ محیط زیست جزیره زیبای کیش گفت: این موضوع یکی از دغدغه های اصلی شهروندان ومسئولان دراین جزیره است و دیدن سواحل پاک وزیبای کیش نشانی بر این ادعاست.

وی افزود: پژوهشکده محیط زیست کیش نیز با همین هدف درحال احداث است تا به مرکزی برای مطالعات، بررسیهای علمی، آزمایش وآموزش درجهت حفاظت از محیط زیست این جزیره تبدیل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل سازمان منطقه ازاد کیش با بیان اینکه عملیات ساخت این مرکز پژوهشی تاکنون 60 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است گفت: طرح این ساختمان که درجنوب جزیره درحال ساخت است برگرفته از شکل لاک پشت است که یکی از آبزیان این جزیره محسوب می شود و تا پایان شهریور به بهره برداری می رسد.

وی تاکید کرد: پژوهشکده محیط زیست کیش علاوه برفعالیت های علمی به مرکزی برای آموزش مباحث محیط زیستی به دانش آموزان، دانشجویان، شهروندان وحتی گردشگران تبدیل می شود .

دکتر مونسان گفت: البته باید توجه شود تنها احداث ساختمان مرکز توجه نباشد بلکه مهمتر از آن برنامه هایی است که قراراست دراین مرکز اجرا شود به همین دلیل از فعالان این بخش خواستم با بهره گیری از تجربه وتخصص اساتید دانشگاه در خصوص برنامه هایی که باید دراین پژوهشکده انجام شود دقیق تر توجه وتمرکز کنند تا پس از تکمیل پروژه موضوعات مرتبط با حفاظت از محیط زیست کیش دراین مرکز بررسی ومطالعه شود.

معاون عمرانی کیش هم با بیان اینکه این مرکز در فضایی با زیربنای دو هزارمتر مربع و در دو طبقه و نیم در حال ساخت است گفت : در طبقه همکف یک موزه آشنایی با موضوعات محیط زیستی قرار دارد که دغدغه های ملی و منطقه ای مانند دریاچه ارومیه ، گرمایش خلیج فارس ، ریز گردها ، موجودات دریایی کیش ، مرجان ها و پسماند مورد بررسی قرار می گیرد تا مراجعان با دیدن این موضوعات علاقمند به مباحث محیط زیستی شوند.

وی افزود:: در طبقه دوم این مجموعه پژوهشگاهی ایجاد خواهد شد که شامل آزمایشگاه ها و پژوهشگاههای مختلف ، تاکسیدرمی و سالن امفی تئاتر است.

مهندس افشاری در خصوص تامین انرژی این مرکز با اشاره به اینکه بیش از 50 درصد میزان انرژی مصرفی ساختمان از خورشید و بخش روشنایی محوطه از توربین های بادی و خورشیدی تامین می شود گفت: با توجه به اینکه بحث محیط زیست به توسعه و انرژی پایدار باز می گردد ، تامین انرژی این مرکز از خورشید و نیروگاه خواهد بود.

وی افزود: مراجعان در هنگام بازدید متوجه می شوند علاوه بر بهره مندی از سوخت های فسیلی برای تامین انرژی ، می توان انرژی برق را به صورت پاک از خورشید یا باد تولید کرد.

معاون عمرانی سازمان منطقه ازاد کیش گفت: در فضای سبز محوطه این مرکز نیز گونه های گیاهی ارزشمند ویژه جنوب کشور با شناسنامه کاشته خواهد شد و به صورت یک موزه مردم می توانند از این باغ گیاهشناسی دیدن کنند.

وی در پایان با بیان اینکه محتوای فعالیت این مرکز اهمیت زیادی دارد افزود: تلاش می شود دراین پژوهشکده با استفاده ازروشهای مختلف مانند فیلم ، کتاب ، استند و .... به مراجعان آموزش ارائه داد.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۵۱۴۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: