Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-04-19@01:30:53 GMT

عجیبترین قوانین سراسر جهان +تصاویر

تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۶۰۳۸۴

عجیبترین قوانین سراسر جهان +تصاویر

صراط:

دلایل زیادی برای سفر کردن وجود دارد، برخی برای کشف فرهنگ‌ها و غذاهای جدید سفر می‌کنند، بعضی نیز به عشق روبه‌رو شدن با تاریخ و طبیعتی خاص پا در مسیر سفر می‌گذارند. درهرصورت مهم نیست که به کدام دلیل سفر می‌کنید، به هر دلیلی که قصد سفرکرده‌اید، باید بدانید که بعضی از کشورها و شهرها قوانینی عجیب دارند که آگاه بودن از آن‌ها می‌تواند مفید باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

واردات و جویدن آدامس در سنگاپور


قوانین عجیبی در سنگاپور وجود دارد که ازجمله آن ممنوعیت واردات آدامس و حتی ممنوعیت جویدن آدامس است. جریمه واردات آدامس به سنگاپور می‌تواند تا 100.000 دلار سنگاپور (حدود 940 میلیون تومان - 24 آذر 98) برسد و حتی مجازات زندان نیز شاید در پی داشته باشد. فقط برخی از آدامس‌ها که خاصیت درمانی دارند با حجم محدود مجاز هستند.

روروئک در کانادا

کودکان برای شروع راه رفتن نباید از روروئک استفاده کنند. با وجود اینکه این وسیله ظاهری ساده دارد ولی از سال 2004 به دلیل ناامن بودن در کانادا ممنوع اعلام‌ شده است. فروش این کالا جریمه‌ای برابر 100.000 دلار کانادا (حدوداً معادل 1 میلیارد تومان- 24 آذر 98) به همراه دارد.

ممنوعیت جشن عمومی ولنتاین در عربستان و پاکستان

پاکستان در سال 2017 جشن گرفتن ولنتاین را ممنوع اعلام کرده است. همچنین عربستان سعودی از سال 2008 فروش اجناس مربوط به ولنتاین را ممنوع اعلام کرده است.

ممنوعیت نگهداری ماهی قرمز در کاسه‌های شیشه‌ای بزرگ در رم

در شهر رم ایتالیا نباید ماهی‌های قرمز را در کاسه‌های گرد شیشه‌ای نگهداری کرد؛ زیرا اعتقاد دارند که این کار باعث می‌شود جریان طبیعی اکسیژن آن‌ها محدود شود و حتی ممکن است باعث کور شدن ماهی شود. همچنین در تبصره‌ای در سال 2005 اعطای ماهی قرمز به‌عنوان جایزه ممنوع شد.

ممنوعیت وبلاگ ناشناس با بیش از 3000 بازدید روزانه در روسیه

طبق قانون سال 2014 روسیه وبلاگ‌هایی که بازدید روزانه بیش از 3000 نفر دارند به‌عنوان رسانه شناخته می‌شوند و باید طی یک فرآیند ثبت‌نام، اطلاعات شخصی خود را در اختیار دولت بگذارند. جریمه عدم اجرای این کار برای اشخاص حقیقی بین 280 تا 1400 دلار و برای سازمان‌ها حدود 14000 دلار است.

انتخاب نام‌‌هایی خاص برای کودکان در دانمارک


در دانمارک قانونی وجود دارد که نام کودکان تازه متولد‌ شده باید از میان نام‌های موجود در فهرست از پیش تعیین شده‌ای انتخاب شود. البته اگر کسی از بین این لیست نامی را نخواهد انتخاب کند و نام دیگری را مد نظر داشته باشد می‌تواند برای آن تأییدیه بگیرد.

استفاده از کفش پاشنه‌بلند در سایت‌های باستانی یونان


از سال 2009 استفاده از کفش پاشنه‌ بلند در سایت‌های تاریخی یونان ممنوع اعلام شده است. این موضوع به دلیل فشاری است که می‌تواند در نتیجه استفاده از این نوع کفش به معماری آثار باستانی وارد شود.

ممنوعیت تبلیغات برای کودکان در سوئد

در سوئد از دهه 90 میلادی تبلیغات تلویزیونی برای کودکان زیر 12 سال ممنوع اعلام‌ شده است. طبق این قانون، به‌طور خاص یک آگهی نمی‌تواند بلافاصله قبل یا بعد از برنامه‌های تلویزیونی مخصوص کودکان پخش شود.

ممنوعیت استفاده از بیش از 25 سکه در کانادا

طبق قانون، کانادایی‌ها نباید در یک معامله از بیش از 25 سکه استفاده کنند. این قانون اولین قدم برای کنار گذاشتن سکه بوده است که از سال 2013 آغاز شده است. دولت هدف از این کار را تلاش برای کمک به اقتصاد اعلام کرده است.

جریمه اضافه‌ وزن کارمندان در ژاپن

 


طبق یک قانون در ژاپن که سال 2008 تصویب‌ شده است، شرکت‌ها و دولت‌های محلی موظف هستند دور کمر کارمندان بین 40 تا 74 ساله خود را اندازه‌گیری کنند. اگر دور کمر آن‌ها از حالت استاندارد بالاتر باشد و این به دلیل چاقی باشد، راهنمای رژیم به آن‌ها داده می‌شود و شرکت و دولت محلی مجازات مالی را متحمل می‌شود.

 

 

 

منبع: صراط نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۶۰۳۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: