Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-19@14:34:46 GMT

بهترين برنامه هاي اندرويدي 2016

تاریخ انتشار: ۲۰ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۲۶۶۶۰۹۱۸

خبرگزاري آريا - وب‌سايت سخت افزار - محمد يوسفي زاده: در ادامه 10 مورد از بهترين برنامه هاي اندرويدي را که در سال جزو دانلود شده ترين اپ هاي اين پلتفرم بوده اند را معرفي خواهيم کرد. با توجه به تعداد دفعات بالاي اين برنامه ها ، به نظر مي رسد بهترين برنامه هاي اندرويدي سال باشند.

برنامه اول: 1Weather

شايد بتوان گفت اين برنامه يکي از بهترين ها در بين برنامه هاي هواشناسي براي اندرويد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رابط کاربري ساده و ظاهر بامزه آن در کنار صفحه بندي اي که تا 12 هفته مي تواند به همراه يک رادار که براي کمک به پيش بيني گزارش هواشناسي اين برنامه را تبدبل به يکي از بهترين ها کرده است . با نصب اين برنامه بر روي گوشيتان ، شما صاحب يک ويجت سري زيبا هم خواهيد شد که کار هايي مانند اعلام وضعيت هوا در نوتيفيکيشن بار و قرار دادن رادار بر روي صفحه تان را مي توانيد برايتان انجام دهد که اين ها در کنار ظاهر مينيمال ويجت ها مي تواند جلوه جالبي به تلفن همراه شما بدهد.

نسخه رايگان اين برنامه به صورت کامل همه امکانات را در اختيارتان قرار مي دهد و نسخه پولي آن که قيمتي حدود 1 دلار و 99 سنت خواهد داشت بيشتر براي از بين بردن تبليغات دور و بر محيط اين برنامه خواهد بود. شايد بد نباشد به جاي سرگرداني ميان سيل انبوه برنامه هايي که براي گزارش آب و هوا ارائه شده اند، نگاهي به اين برنامه بيندازيد. ضرر نخواهيد کرد.





برنامه دوم : LastPass

LastPass برنامه اي براي سامان دهي گذر واژه هاي شماست که هميشه به نظر مي آيد همه افراد به ياد آوري گذر واژه هايشان نيازمندند و با گذر واژه هاي خود مشکل دارند. مخصوصا با وضعيت اکنون اينترنت که همه سايت ها و برنامه ها و فروم ها هر کدامشان نياز به يک حساب کاربري و گذر واژه دارند. ورژن جديد اين برنامه که به تازگي ارائه شده است اين امکان را هم ايجاد کرده که علاوه بر اينکه شما به صورت رايگان تمام امکانات اين برنامه را در اختيار داشته باشيد، بتوانيد گذر واژه هاي ذخيره شده را بين موبايل و کامپيوترتان همسان کنيد و در آن ها هر چيزي را همان گونه که خواستيد ذخيره کنيد.

شما مي توانيد با استفاده از اين برنامه گذر واژه هاي خودتان را ذخيره کنيد و همان طور که از سيستم Auto Complation استفاده مي کنيد، با استفاده از سيستم کامل کردن خودکار آن ديگر نياز نخواهيد داشت که جايي گذر واژه هايتان را يادداشت کنيد و يا دست به دامن ايميل هاي بازيابي اطلاعات بشويد‌. علاوه بر امکان ذخيره گذر واژه ها، اين برنامه امکان ايجاد گذر واژه هايي را که امکان هک کردن آن ها به حداقل رسيده را نيز دارد. مطمئنا از داشتن اين برنامه ضرر نخواهيد کرد.





برنامه سوم : Nova Launcher

هر ليستي که از بهترين برنامه هاي اندرويدي ارائه شود حتما يک لانچر را درون خودش دارد. آن طور که به نظر مي آيد نووا لانچر با توجه امکانات خوب و ظاهر زيبايي که ارائه مي کند ، در بيشتر ليست ها موجود است. با وجود اينکه چند سالي از ارائه اولين نسخه نووا لانچر مي گذرد، و با به روز رساني هاي به موقع و منظم ارائه شده و با ايجاد امکانات مختلف و کاربردي براي آن به نظر مي رسد اين لانچر يکي از بهترين لانچر هاي موجود در بازار باشد. از کاربردي ترين قابليت هاي اين برنامه مي توان به قابليت ذخيره و بازيابي هوم اسکرين مورد علاقه شما، قابليت عوض کردن آيکون برنامه ها و بسياري از ريز کاربرد ها براي شما بر روي صفحه هوم اسکرين و منوي برنامه هاي شما خواهد بود. در نسخه کامل اين برنامه شما مي توانيد از قابليت استفاده از دستورات حرکتي يا همان حرکات دست براي کنترل تنظيمات هم استفاده کنيد.





برنامه چهارم : Pocket

شايد پاکت جز محدود برنامه هايي باشد که ما استفاده از آن را به همه افرادي که از گوشي هاي اندرويدي استفاده مي کنند، توصيه کنيم. اين برنامه اين قابليت را براي شما ايجاد مي کند که يک صفحه وب را ذخيره کنيد و بعدا آن را بخوانيد. اين کار وقتي که شما در حال مرور اخبار و اطلاعات هستيد و فقط وقت خواندن سر تيتر ها را داريد و کنجکاو هستيد که بعدا همه خبر را بخوانيد، برنامه اي بسيار جذاب و کاربردي خواهد بود. حتي شما قادر خواهيد بود که از روي فيسبوک، گوگل پلاس يا توييتر هم صفحه هايي را که مورد علاقه تان هست را ذخيره کرده و بعدا آن ها را بخوانيد و يا در دسترس داشته باشيد.

در يک سري برنامه هاي ارتباطات اجتماعي مانند فيسبوک شما خواهيد توانست صفحه هايتان را در آن ها را به روي پاکت ذخيره کرده ايد به اشتراک بگذاريد . اين برنامه رايگان است و به طور کامل تمام امکانات خود را در اختيارتان قرار مي دهد. همچنين با استفاده از افزونه مرورگري آن شما مي توانيد به طور همزمان بر روي گوشي و کامپيوتر شخصيتان از آن به طور همزمان استفاده کنيد.





برنامه پنجم : PocketCasts

براي کساني که به گوش کردن به پادکست ها علاقه دارند ، پاکت کستز مي تواند بهترين برنامه براي آن ها باشد‌. اين برنامه و امکانات فوق العاده جذاب آن و با داشتن ظاهري بسيار زيبا ، به شما اين اجازه را مي دهد که ‌پادکست هاي مختلف را استريم يا دانلود کنيد و از آن ها لذت ببريد. پاکت کست در کنار پادکست هاي صوتي ، حتي امکان مشاهده پادکست هاي تصويري ،و نيز ذخيره و استريم پادکست ها بر روي ساعت هوشمند از طريق اپ هوشمند مخصوص ساعتش به شما خواهد داد و شما مي توانيد با داشتن اين برنامه بر روي دستگاه هاي خود ، پادکست هايتان را با هم همسان کنيد. ما اين اطمينان را به شما مي دهيم که با نصب اين برنامه شما ديگر دنبال برنامه هاي پخش کننده پادکست نخواهيد رفت.





برنامه ششم : Solid Explorer

دسترسي به فايل هاي گوشي جز کار هايست که همه کاربران بلا استثنا با آن سر و کله مي زنند و اگر يک برنامه راحت براي انجام اين کار وجود داشته باشد ، تصور کنيد که تا چه حد کار شما راحت خواهد شد. از قابليت هاي کاربردي اين برنامه مي توان به طراحي هاي متفاوت ، قابليت آرشيو کردن فايل ها يا آدرس فولدر ها ، پشتيباني از معروف ترين سرويس هاي اندرويدي و حتي کار هاي قوي تري مثل FTB ، SFTB ،WebDav ، SMB/CIFS اشاره کرد . به نظر نمي آيد که برنامه ديگري بتواند از تمام امکانات و سرويس ها پشتيباني کند؛ با نصب اين برنامه بر روي گوشي خود ، متوجه مي شويد که اين برنامه چقدر به کارتان مي آيد و چقدر روان کار ها را انجام مي دهد. اين يکي از برنامه هاي اندرويدي است که هر کسي بايد آن را روي گوشي خود داشته باشد.





برنامه هفتم : SwiftKey Keyboard

SwiftKey شايد قدرتمند ترين و قابل تنظيم ترين کيبوردي باشد که براي اندرويد ارائه شده. اين برنامه چندين سال قبل وارد بازتر شد و همان طور که از يک برنامه قوي انتظار مي رفت ، با توسعه موتور پيش بيني گر ، بر خلاف بسياري از کيبورد هاي ديگر ، موجب شد تا اين برنامه در حال حاضر يکي از بهترين کيبورد هاي اندرويدي باشد. موتور پيش بيني کننده قدرتمند ، امکان استفاده رايگان از تمام امکانات ، تم هاي متفاوت و رديف مخصوص شماره ها ، قابليت Flow Typing ، حمايت از دستورات به وسيله اشاره دست ، پشتيباني از زبان هاي متفاوت و ثبت و ذخيره کلمات پر کاربرد شما را مي توان از پر کاربردي ترين امکانات اين کيبورد نام برد. با در نظر داشتن اين که حالا مايکروسافت صاحب اين کيبورد است ، مي توانيد انتظار داشته باشيد که اين برنامه روز به روز از آن چه که هست هم بهتر بشود. اگر با کيبورد گوشي خودتان راحت نيستيد، بهترين انتخاب براي شما مي تواند باشد.




برنامه هشتم : Tasker

فقط و فقط اگر آن قدر صبر داشته باشيد که کار کردن به طور کامل با آن را ياد بگيريد ، اين يک برنامه فوق العاده است. اين برنامه اين امکان را ايجاد مي کند که شما دستورات متفاوت و دلخواهي را براي خودتان ايجاد کنيد و هر جا که خواستيد از آن ها استفاده کنيد. برنامه هاي بسياري از دستورات Tasker پشتيباني مي کنند و حتي شما مي توانيدبه وسيله Tasker و با استفاده از قابليت NFC دستورات پيچيده اي هم طراحي کنيد. شايد کار سختي باشد که امکانات اين برنامه را برايتان توضيح دهيم به خاطر اين که امکانات اين برنامه به حدي زيادي است که هر کسي حوصله خواندن همه آن ها را ندارد .





برنامه نهم : Wunderlist

اگر شما جز افرادي هستيد که کار هاي روزانه تان را روي گوشي تان ثبت مي کنيد ، Wunderlist شايد بهترين برنامه براي شما باشد. اين برنامه اين امکان را به شما مي دهد تا کار هاي مورد علاقه و يا مورد انجام خودتان را روي آن ذخيره کنيد و هر جا که هستيد و هر کاري که مي کنيد، ليست را باز کرده و کار هايي که انجام داديد را از آن حذف کنيد. شايد بهترين ويژگي آن ، ظاهر زيبا ، جذاب و ساده آن باشد که به شما کمک مي کند بدون هيچ دردسري کار هايتان را در آن ثبت کرده و يا از ليست خارج کنيد‌.





و در آخر : Zedge

آخرين برنامه اي که مي خواهيم برايتان معرفي کنيم ، برنامه Zedge است. Zedge مجموعه بي نهايت از والپيپر ها ، رينگتون ها و صدا هاي آلارم است. وقتي اين برنامه را نصب مي کنيد متوجه مي شويد چه تعداد زيادي از اين امکانات در اختيار شما قرار گرفته و با يک کليد ساده مي توانيد به هر کدام که دوست داشتيد دسترسي پيدا کنيد. هم چنين Zedge برنامه هاي بسيار زيادي را در مراسم مختلف مانند تعطيلات سال نو ، هالووين ، کريسمس و ‌غيره به شما ارائه مي کند که مي توانيد به طور پيشنهاد ويژه و رايگان از آن ها بهره مند شويد.

شايد اگر واقع بين باشيم ، تعدادي تصاوير زمينه با کيفيت بالايي که اين برنامه ارائه مي کند در مقابل برنامه هاي ديگر در ارتباط با همين زمينه وجود دارند، زياد نباشد اما با نصب اين برنامه به تعداد بسيار زيادي از تصاوير زمينه ، رينگتون ها و آلارم هاي مختلف دسترسي خواهيد داشت‌.





منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۶۰۹۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: