Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر اجرایی کمیته ملی پارالمپیک در نشست مطبوعاتی که در محل کمیته ملی پارالمپیک برگزار شد، گفت: ما نمی توانیم به خاطر تهدید برخی از دوستان بر سیاست خود پایبند نباشیم.

به گزارش ایسنا، هادی رضایی در نشست مطبوعاتی که امروز یکشنبه در محل کمیته ملی پارالمپیک برگزار شد، افزود: در آذر ۹۷ در ستاد بازیهای پارالمپیک سیاست خود را پیش بینی کردیم و برای اظهارنظر و تایید نهایی به فدراسیونها ارسال کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سیاست در ۲۳بهمن ۹۷ با حضور روسای فدراسیونها به تایید رسید و ۱۸ ماه قبل این سیاست عملیاتی شد و اسفند ۹۷ برای اجرا روی سایت کمیته ملی پارالمپیک قرار دادیم.
وی گفت: در آن سال تنها والیبال نشسته  سهمیه را به خاطر قهرمانی جهان کسب کرده بود. ما حتی از آن سال تا به امروز با برگزاری نشست مطبوعاتی بر سیاست خود تاکید می کردیم تا هیچ کسی بر سیاست ما ایراد نگیرد.
رضایی خاطرنشان کرد: ما سیاست های خود را در خصوص تمام رشته ها اعلام کردیم و بعد از کسب سهمیه نیز حتی با روسای فدراسیونهای مربوطه آسیب شناسی می کردیم تا مشکلی برای اعزام تیم ها نداشته یاشیم، سیاست ما از قبل تدوین شده و مربوط به پارالمپیک ۲۰۲۰ نیست.
دبیر اجرایی کمیته ملی پارالمپیک افزود: در بازیهای پاراآسیایی جاکارتا ۲۰۹ ورزشکار اعزام کردیم و با کسب ۱۷۰ مدال به ۸۰درصد موفقیت دست پیدا کردیم، در پارالمپیک توکیو هم به دنبال اجرای همین سیاست هستیم.
وی اضافه کرد: سیاست ما ابتدا مقایسه نتایج ورزشکاران در سالهای ۲۰۱۷، ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ بود، اما الان که در سال ۲۰۲۰ قرار داریم ملاک اعزام را نتایج ورزشکاران در سالهای ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ در نظر گرفتیم‌. سیاست ما تنها کسب سهمیه نیست و فدراسیونها نیز از ۱۴ ماه پیش در جریان این قضیه بودند و این سیاست را تایید کردند، حالا نمی‌دانم چرا برخی از این روسای فدراسیونها در رسانه ها عنوان می کنند ما منتظر تصمیم کمیته ملی پارالمپیک هستیم.
رضایی تاکید کرد: دلیل سیاست ما مشکل اعتباری نیست، درست است اعتبار به اندازه سایر دوستان که در نهادهای مختلف هستند‌ دریافت نکردیم، اما تنها نهادی هستیم که حقوق ورزشکاران خود را در طی ۹ ماه گذشته پرداخت کردیم به هیچ فدراسیونی بدهکار نیستیم و اردوهای خود را برای تطبیق شرایط آب و  هوایی با ژاپن در کیش برگزار کردیم، به عنوان سخنگوی کمیته ملی پارالمپیک و دبیر اجرایی اگر همین الان به من اعلام کنند که طبق سیاست پیش نرویم، تمام ورزشکاران را حتی با وایلد کارت نیز اعزام می کنیم.
وی افزود: ما تا الان ۳۹ سهمیه کسب کردیم که اگر با همین نفرات به توکیو برویم همان نتیجه ای را کسب خواهیم کرد که اگر بخواهیم با دو برابر این سهمیه در پارالمپیک حضور پیدا کنیم. به جای این که پول مازاد هزینه کنیم بهتر نیست ورزشکار مدال آور برای پارآسیایی ۲۰۲۲ و پارالمپیک ۲۰۲۴ تربیت کنیم؟
دبیر اجرایی کمیته ملی پارالمپیک اظهار کرد: تصمیم گیری ما انحصاری نیست و فدراسیونها مربوطه در سال ۹۷ این سیاست را تایید و امضاء کردند.
وی گفت: ما بعد از پارالمپیک توکیو نیز هر نتیجه ای که کسب کنیم پاسخگوی سیاست خود خواهیم بود.
رضایی همچنین درباره تهدید سرمربی برخی تیم ها برای مهاجرت ورزشکاران خود در صورت عدم اعزام به پارالمپیک توکیو، خاطرنشان کرد: ما نمی توانیم به عنوان مثال ۱۱۰ نفر را اعزام کنیم به خاطر این که چند نفر با رفتن ورزشکاران خود ما را تهدید کنند. ما پایبند سیاست خود هستیم و قرار نیست با تهدید دوستان برخلاف سیاست خود عمل کنیم.
وی همچنین در پاسخ به انتقاد سرمربی پیشین تیم ملی بسکتبال با ویلچر در خصوص اعزام نشدن این تیم به توکیو، گفت: این سرمربی چرا زمانی که تیم قهرمان آسیا شد به خاطر ۳ هزار دلار تیم را رها کرد و به تایلند رفت.


ادامه دارد

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۶۵۵۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: