Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-24@08:23:04 GMT

هشدار استيون هاوکينگ به چين در مورد هوش مصنوعي

تاریخ انتشار: ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۲۶۶۷۵۰۶۸

خبرگزاري آريا - استيون هاوکينگ و ايلان ماسک، دو چهره شاخص دنياي فيزيک و تکنولوژي، اخيراً نسبت به پيشرفت روزافزون و البته کنترل نشده فناوري هوش مصنوعي ابزار نگراني کردند و هشدار دادند.

به گزارش جام‌جم آنلاين به نقل از تک شات، استيون هاوکينگ و ايلان ماسک، دو چهره شاخص دنياي فيزيک و تکنولوژي، اخيراً نسبت به پيشرفت روزافزون و البته کنترل نشده فناوري هوش مصنوعي ابزار نگراني کردند و هشدار دادند که در صورت عدم نظارت بر اين مسئله، هوش مصنوعي مي تواند براي آينده بشريت بسيار خطرناک باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


هاوکينگ با حضور در کنفرانسي تحت عنوان «اينترنت موبايل جهاني» که در شهر پکن چين برگزار شد، عنوان کرد که اگر هوش مصنوعي و پيشرفت هاي به دست آمده در اين زمينه، تحت نظارت دقيق قرار نگيرد، بي ترديد در آينده اي نه چندان دور، نژاد بشريت با تهديدي جدي مواجه خواهد شد.
وي در اين کنفرانس افزود:
انسان ها از لحاظ سرعت پيشرفت بيولوژيکي محدود هستند و از اين رو، توانايي رقابت با هوش مصنوعي را ندارند و ممکن است اين رقابت در آينده به ضرر بشريت تمام شود. اين فناوري به گونه ايست که مي تواند هم براي بشريت بسيار مفيد باشد و هم خطرناک؛ پس بايد نسبت به توسعه آن بيشتر تامل کرد.
اين براي اولين بار نيست که هاوکينگ، به انسان ها در مورد هوش مصنوعي هشدار مي دهد و اگر خاطرتان باشد وي در در کنفرانس Zeitgeist لندن و در جمع گروهي از اساتيد دانشگاه و نخبگان علم کيهان شناسي اعلام کرد که در صد سال آينده شاهد برتري محسوس کامپيوترها بر انسان ها در زمينه هوش مصنوعي خواهيم بود و ما بايد به اين نکته توجه کنيم که اهداف آن ها تا چه اندازه با اهداف ما همخواني دارد.
به دنبال اين نگراني ها، اخيراً گروهي از فعالان دنياي تکنولوژي که در آن محققان هوش مصنوعي از شرکت ها و مراکز تحقيقاتي مختلف حضور داشتند، قوانين 23 گانه اي را به منظور جلوگيري از تهاجم اين فناوري نوظهور به زندگي ما انسان ها تصويب کردند و اين اطمينان را دادند که از هوش مصنوعي براي اهداف خيرخواهانه اي استفاده خواهد شد.
با اين حال، استيون هاوکينگ، در صحبت هاي خود بيشتر به مديران شرکت هاي چيني که در يکي دو سال اخير، سرمايه گذاري هاي کلاني را در زمينه توسعه و به کارگيري اين تکنولوژي و فناوري هاي مشابهي همانند يادگيري ماشيني و يادگيري عميق انجام داده اند، هشدار داد و عنوان کرد که هم اکنون، مهندسان چيني در اين عرصه پيشگام هستند و مي بايست بيش از پيش بر روي توسعه افسارگسيخته اين فناوري کنترل داشته باشند.
گفتني است در حال حاضر، شرکت هاي بزرگ چيني همچون بايدو (که به گوگل چين نيز شناخته مي شود)، ديدي (رقيب چيني سرويس حمل و نقل اوبر) و تنسنت (سازنده بازي و صاحب اپليکيشن پيام رسان وي‌چت) از هوش مصنوعي در پيشبرد اهداف خود استفاده مي کنند و آزمايشگاه هاي مجهزي را براي توسعه اين فناوري تاسيس و راه اندازي کرده اند.
گفته مي شود بيش از 1300 مهندس هوش مصنوعي در شرکت بايدو در حال کار هستند و در تلاشند تا بتوانند خودروهاي بدون راننده اين شرکت را تا سال 2020 روانه خيابان ها کنند. بنابراين، پيش بيني مي شود که شرکت هاي چيني در آينده به عنوان رقيبي جدي براي اهالي سيليکون ولي در زمينه محصولات مبتني بر تکنولوژي هوش مصنوعي خواهند بود.


منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۷۵۰۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: