Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-03-28@22:03:51 GMT

تولید ۳۰ نوع انگور در باغات شهر نوخندان

تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۲۶۷۰۹۹۶۳

تولید ۳۰ نوع انگور در باغات شهر نوخندان

شهردار نوخندان گفت: مردم این شهر غالبا به شغل کشاورزی، باغداری و دامپروری مشغول هستند و حدود 30 نوع انگور با کیفیت در تاکستان‌های این شهر تولید می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فرخ جواد پور در گفتگو با درگز خبر؛ ضمن اشاره به ظرفیتهای گردشگری، معدنی و دامپروری شهر نوخندان تاکید کرد: به دنبال جذب سرمایه گذاریهای مشارکتی و ایجاد درآمدهای پایدار هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی تصریح کرد: شهر نوخندان با حدود سه هزار نفر جمعیت و 250 هکتار وسعت شهری یکی از شهرهای تاریخی استان خراسان رضوی بوده و دارای ظرفیتهای فراوانی است که برای استفاده از آنها باید برنامه ریزی دقیقی صورت گیرد.

 

شهردار نوخندان با اشاره به لزوم توجه سرمایه گذاران به نوخندان به عنوان یک فرصت مطلوب در حوزه گردشگری، عنوان کرد: پارک ملی تندوره، تفرجگاه های چهلمیر و چرلاق، تپه نادری، بازار تاریخی، حمام و خانه های قدیمی، مقبره عبدالکریم شهرستانی از جمله جاذبه هایی است که می تواند با ایجاد زیرساختهای مناسب، به یکی از کانونهای گردشگری برای هم میهنان عزیزمان تبدیل شود.

 

جواد پور تبیین کرد: مردم این شهر غالبا به شغل کشاورزی، باغداری و دامپروری مشغول هستند و حدود 30 نوع انگور با کیفیت در تاکستانهای این شهر تولید می شود.

 

وی افزود: به دلیل وجود مراتع مملوء از گیاهان دارویی، گوشت استحصالی از دام های این منطقه از کیفیت ویژه ای برخوردار است؛ اما نبود کشتارگاه صنعتی و امکانات بسته بندی و انتقال، سبب شده بسیاری از دام ها به صورت زنده از شهرستان خارج شده و در اختیار خریداران استانهای دیگر قرار گیرد.

 

شهردار نوخندان با اشاره به توان سازمان همیاری در حوزه صنعت کشتارگاه عنوان کرد: خدمات ذبح دام در کشتارگاه این شهر تنها برای تعداد محدود فروشگاه های شهر انجام می شود؛ ایجاد مشارکتی یک کشتارگاه صنعتی در نوخندان و همچنین برنامه ریزی جهت رسیدن به راهکاری برای تامین خوراک دام و خدمات رسانی به دامداران می تواند از خروج این ظرفیت دامی به سایر استانها جلوگیری کرده و منافع بسیار خوبی برای تولیدکنندگان بومی به دنبال داشته باشد.

 

جوادپور گفت: روزانه 40 تن شیر از سطح شهرستان درگز و شهرهای حومه آن جمع آوری می شود؛ با توجه به کیفیت بالای شیر این منطقه، در حوزه صنایع تبدیلی لبنی نیز می توان با ایجاد واحدهای صنعتی و نیمه صنعتی، از این ظرفیت برای ایجاد اشتغال و بهره وری بیشتر استفاده کرد.

 

وی در پایان ضمن اشاره به وجود معادن غنی از انواع سنگ های معدنی شناسایی نشده در ارتفاعات درگز، خاطرنشان کرد: متاسفانه مطالعه چندانی در این بخش صورت نگرفته است؛ با توجه به وجود گمرک در این شهرستان و فراهم بودن موقعیت صادرات فراورده های معدنی، می توان با شناسایی این معادن و تدوین سازوکارهای مشارکت، ایجاد درآمدهای پایدار برای شهرداری های منطقه کرد.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۰۹۹۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: