Web Analytics Made Easy - Statcounter

نیروگاه انرژی خورشیدی ۱۰ کیلوواتی دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان سمنان به بهره‌برداری رسید.

به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان، سرپرست دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان سمنان صبح امروز در آیین افتتاح نیروگاه انرژی خورشیدی ۱۰ کیلوواتی دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان سمنان، به سیاست‌های دانشگاه فنی و حرفه‌ای به‌منظور توسعه و ترویج انرژی‌های تجدیدپذیر و مدیریت سبز و در راستای مصوبه هیأت وزیران و به‌منظور تأمین ۲۰ درصد از مصرف برق داخلی دانشگاه از انرژی خورشید اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رضا نقدی گفت: با توجه به تصمیم‌گیری دانشگاه فنی حرفه‌ای، ظرفیت در نظر گرفته شده نیروگاه دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان سمنان در دانشکده فنی و حرفه‌ای پسران سمنان به مقدار ۱۰ کیلووات بوده که پس از بررسی و بازدیدهای کارشناسی به عمل آمده، محل نصب تجهیزات نیروگاه در مساحتی حدود ۲۵۰ مترمربع تعیین شد.

وی اضافه کرد: انرژی خورشیدی یکی از منابع انرژی تجدیدپذیر و از مهم‌ترین آنها است و میزان تابش انرژی خورشیدی در نقاط مختلف جهان متغیر بوده و در کمربند خورشیدی زمین بیشترین مقدار را داراست.

سرپرست دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان سمنان بیان کرد: این منطقه یکی از مستعدترین نواحی پرتابش کشور است که استفاده از تجهیزات خورشیدی در این اقلیم می‌تواند بخشی از انرژی موردنیاز کشور را تأمین کند.

سرپرست دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان سمنان، هدف از اجرای این طرح را توسعه کاربرد و فناوری انرژی‌های تجدیدپذیر و انرژی فتوولتائیک، ایجاد بستری برای پژوهش و توسعه دانش و کاربرد انرژی فتوولتائیک در دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان سمنان به همراه ایجاد پایگاه داده برای تحلیل اقتصادی و فنی نیروگاه‌های فتوولتائیک در اقلیم‌های مستعدی چون سمنان دانست.

نقدی با بیان این‌که استفاده از انرژی‌های نوین با کمترین خسارت به محیط زیست در دستور کار تمامی کشورها قرار دارد، تصریح کرد: تولید برق در نیروگاه‌ها با تولید آلاینده‌های مختلفی همراه است؛ امّا انرژی خورشیدی از پاک‌ترین منابع تأمین انرژی است و تولید برق با استفاده از این انرژی کاملاً سازگار با محیط زیست است.

وی اظهار داشت: امیدوارم فرهنگ استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر و خورشیدی در میان دانشگاه‌های کشور گسترش یابد؛ زیرا این انرژی مقرون به صرفه بوده و به غیر از هزینه‌های اولیه زیرساخت، هزینه بعدی را به دنبال ندارد و باید فرهنگ استفاده از انرژی خورشیدی در کشور نهادینه شود.

سرپرست دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان سمنان، افزود: جهت خرید و نصب تجهیزات این نیروگاه با توجه به مکاتبات دفتر فنی دانشگاه فنی حرفه‌ای مقرر گردید از شرکت‌های واجد شرایط داخل و خارج استان سمنان (طی برگزاری مناقصه) استفاده شود؛ لذا با اطلاع‌رسانی به شرکت‌های مجری و در اختیار گذاشتن مدارک مناقصه، شرکت راهکار پایدار انرژی نوین در این مناقصه برنده و پس از انجام تشریفات اداری و ارائه مدارک تکمیلی سریعاً با این شرکت قراردادی در دو طرح تأمین تجهیزات، نصب و راه‌اندازی نیروگاه تهیه و تنظیم شد.

نقدی ادامه داد: در این طرح با توجه به رویکرد توجه به تولید داخلی و رونق تولید داخل تا آنجا که مقدور بوده از تولیدات داخلی شامل پنل های خورشیدی، استراکچرها، بادبنده ا، تابلوهای برق و سیم و کابل از شرکت‌های داخلی تهیه شد و پس از اختصاص بودجه، این طرح سریعاً سفارش و خرید و ساخت تجهیزات از طرف شرکت پیمانکار انجام و در چند نوبت این تجهیزات به محل دانشگاه ارسال شد و پس از تکمیل تجهیزات شرکت پیمانکار پس از طراحی جانمایی نصب پنل ها با توجه به مختصات جغرافیایی محل نیروگاه، شروع به راه‌اندازی نیروگاه کردند که با توجه به مراحل مختلف نهایتاً این نیروگاه بهره‌برداری شد و به شبکه داخلی دانشگاه تزریق شده و در حال حاضر در ساعت متوسط به مقدار 5.8 کیلو وات انرژی تولید می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۴۰۴۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: