Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از مهر، اگرچه داروی HCQ یکی از ایمن ترین داروهای مورداستفاده برای اختلالات خود ایمنی و روماتیسمی مزمن است، اما گزارشات موجود در مورد تأثیرات سمی احتمالی این دارو، به خصوص برای شبکیه چشم وجود دارد.

مهم‌ترین فاکتور پرخطر بروز مسمومیت شبکیه‌ای مرتبط با HCQ، مصرف دوز بالاتر و مدت طولانی‌تر این دارو است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر هیچ اجماعی در مورد دوز مناسب HCQ در درمان بیماری کووید ۱۹ وجود ندارد، اما گزارشات اولیه حاکی از آن است که دوز مصرفی ۶۰۰-۸۰۰ mg در روز برای مدتی کوتاه (معمولاً بیش از ۱۰ روز نباشد) ممکن است برای درمان مطلوب باشد.

برآوردها نشان می‌دهد شیوع مسمومیت شبکیه‌ای ناشی از مصرف HCQ در زمان مصرف طولانی مدت دارو ۷.۵ درصد است.

تحت نظر بودن بیماران از لحاظ ابتلاء به این مشکل حائز اهمیت است چراکه این آسیب غیرقابل بازگشت است. این آسیب می‌تواند منجر به نابینایی شود.

محققان تاکید می‌کنند در صورت تأیید مصرف طولانی مدت HCQ به منظور درمان کووید ۱۹، ارزیابی شبکیه چشم باید در نظر گرفته شود.

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۹۲۴۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: