Web Analytics Made Easy - Statcounter

به اعتقاد کارشناس مسائل منطقه، تا زمانی که رزمایش برای دفاع از سرزمین و حاکمیت باشد، این موضوع امری مشروع است؛ اما زمانی که عنصر خارجی خصوصاً بازیگری که با برخی کشورهای منطقه خصومت دارد، وارد رزمایش شود، می‌توان آن را اقدامی تحریک‌آمیز تلقی کرد.

«حسین رویوران»، تحلیلگر مسائل جهان عرب و منطقه غرب آسیا در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری تسنیم، در خصوص رزمایش مشترک نظامی کشورهای عرب حوزه خلیج‌فارس با حضور نیروهای زمینی شش کشور کویت، عربستان، قطر، امارات، بحرین، عمان و با همکاری و نظارت ارتش آمریکا، با اشاره به اینکه حضور واشنگتن در این رزمایش اقدامی تحریک‌آمیز است، بیان داشت: برگزاری مانور برای همه کشورها یک حق است و استثنائی در این زمینه نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تا زمانی که رزمایش برای دفاع از سرزمین و حاکمیت باشد، این موضوع امری مشروع است؛ اما زمانی که عنصر خارجی خصوصاً بازیگری که با برخی کشورهای منطقه خصومت دارد، وارد رزمایش شود، می‌توان آن را اقدامی تحریک‌آمیز تلقی کرد.

استاد گروه مطالعات فلسطین دانشکده مطالعات جهان با توجه به دشمنی ایالات‌متحده با جمهوری اسلامی ایران مطرح کرد: به عبارت دقیق‌تر آمریکا فعلاً با ایران رفتار خصمانه دارد و مشارکت آن در هرگونه مانور کشورهای منطقه به معنای همکاری کشورهای منطقه با کشوری است که با ایران خصومت دارد. این مسئله تا حدی می‌تواند مشکل‌آفرین باشد. این در حالی است که ایران هیچ‌گاه واحدی را که با کشورهای منطقه مشکل دارد، وارد چنین فرآیندی نمی‌کند.

مدیر پیشین شبکه العالم با بیان اینکه برگزاری مانور فی‌نفسه مشکلی ندارد، افزود: با این‌ حال همکاری کشورهای عرب حوزه خلیج فارس با قدرت‌های سلطه‌گر می‌تواند تهدیدی برای منطقه و مورد اعتراض کشورهای منطقه باشد.

مدیر سابق دفتر منطقه‌­ای صداوسیما در بیروت با اشاره به هدف اعلامی رزمایش مشترک نظامی کشورهای عرب حوزه خلیج‌فارس گفت: این مانور علیه تروریسم تعریف شده است. تروریسم ابتدابه‌ساکن یک فکر است که در منطقه پایگاه دارد. پایگاه این پدیده نیز در عربستان سعودی و فکر وهابی است. زمانی می‌توان باور کرد چنین اقدامی علیه تروریسم است که زمینه‌ها و حمایت‌های عملیاتی و میدانی که از آن می­شود، از بین رود.

این کارشناس مسائل منطقه با تأکید بر دروغین بودن هدف اعلامی این رزمایش اشاره داشت: باور اینکه این اقدام علیه تروریسم انجام می­گیرد، بسیار سخت است. خصوصاً شواهد بسیار زیاد میدانی مبنی بر حمایت مالی، سیاسی و تسلیحاتی برخی از کشورهای منطقه از تروریسم موجود است که عملاً علیه امنیت منطقه اقدام کرده‌اند.

انتهای پیام/

R1016168/P36447/S8,90,95/CT15

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۴۶۳۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: