Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه افغانستان باشگاه خبرنگاران، مجلس سنا هرگونه حصارکشی را در امتداد خط دیورند مخالف تمامی موازن بین المللی دانسته و تاکید دارند که حکومت افغانستان باید موقف جدی خود را در این رابطه اعلام کند.

دولت پاکستان اخیراً اعلام کرد که برخی مناطقی با تهدیدات بلند امنیتی در امتداد خط دیورند را به منظور جلوگیری از عبور و مرور تروریستان، سیم خاردار می گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



جنرال قمر باجوا رییس ستاد ارتش پاکستان اعلام کرده است که حصار کشی در امتداد خط دیورند را آغاز کرده است.

دولت افغانستان این اقدام پاکستان را پذیرفتنی ندانسته و تاکید دارد که هرگونه حصار کشی در امتداد خط دیورند برای مبارزه با تروریزم مواثر نیست.

اما سناتوران این موقف دولت افغانستان را ضعیف دانسته از وزارت خارجه می خواهد که سفیر پاکستان را احضار کرده و جداً از او بخواهد که روند حصارکشی را در امتداد خط دیورند متوقف سازد.

حسیب الله کلیمزی یک عضو مجلس در این خصوص گفت: "سیم خادار گرفتن در خط دیورند مخالف قوانین بین المللی است و دولت افغانستان نباید به یک اعلامیه در خصوص مخالفت با این تصمیم پاکستان اکتفا کند بلکه باید موقف جدی خود را روشن اعلام کند".

آقای کلیمزی این تصمیم پاکستان را در راستای رسمیت بخشیدن به خط دیورند دانسته تاکید ورزید که مردم افغانستان اجازه نمی دهد این آرمان پاکستان تحقق یابد.

عبدالباقی بریان دیگر عضو مجلس سنا نیز بیان داشت، حصارکشی در امتداد خط دیورند به مثابه مداخله نظامیان پاکستان در امور افغانستان است و این کار خود مختاری مناطق قبایلی افغانستان و پاکستان را زیر سوال می برد.

آقای بریان همچنین تاکید ورزید که این تصمیم پاکستان هیچ نتیجه ای برای مبارزه با تروریزم ندارد و دولت پاکستان اینگونه می خواهد که مناطق قبایلی را هم برخلاف تعهدات قبلی به جمع خاک خود پیوند زند.

از سوی هم، برخی سناتوران از دولت افغانستان می خواهند که در این خصوص باید به شورای امنیت سازمان ملل متحد شکایت کرده و از این سازمان بخواهد که برای توقف حصارکشی در امتداد خط دیورند همکاری کند.

آصف صدیقی معاون دوم مجلس سنا در این مورد گفت: "وزارت خارجه باید در این خصوص سفیر پاکستان را احضار کند و اعتراض شدید خود را نسبت به این تصمیم دولت پاکستان ابراز داشته و از دولت آن کشور بخواهد که روند حصار کشی را متوقف سازد".

آقای صدیقی افزود، دولت افغانستان باید در ادامه شکایت قبلی نسبت به مداخلات مرزی پاکستان، این بار نیز از شورای امنیت سازمان ملل متحد بخواهد که به منظور جلوگیری از مداخلا جدید مرزی پاکستان، همکاری کند.

دولت افغانستان چندی پیش نیز از مداخلات مرزی پاکستان، به شورای امنیت سازمان ملل متحد شکایت کرد، اما تاهنوز هیچ اقدامی از سوی این سازمان صورت نگرفته است.

سناتوران تاکید دارند که دولت افغانستان برای رسیدگی به شکایت شان از سوی شورای امنیت، پیگیری قاطعانه نماید تا اهداف دولت برآورده گردد.

انتهای پیام/

برای اطلاع از آخرین اخبار افغانستان به کانال تلگرامی ما بپیوندید

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۴۹۲۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: