Web Analytics Made Easy - Statcounter

در اردیبهشت ماه پیش رو ایران شاهد دو انتخابات مهم و سرنوشت ساز خواهد بود. دوازدهمین انتخابات ریاست جمهوری و انتخابات شورای شهرها و روستاها در اواخر ماه آینده رقم خواهد خورد تا عرصه سیاسی در بهار امسال، با تغییر در قوه مجریه شروع شود.

در این میان، جریانات سیاسی اصولگرا و اصلاح طلب، چشم به هم قطار های خود دوخته اند تا راه های رسیدن به ائتلاف و وحدت را هر چه سریعتر طی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما در هر دو جریان اصلی سیاسی کشور، واگرایی ها و همگرایی ها بین گروه های وابسته، با شدت و حدت متفاوتی وجود دارد. شخصیت های برجسته هر یک از جریانات نیز در تلاشند تا با تاکید بر مشترکات، از فرصت چند ماهه باقی مانده نهایت استفاده را ببرند.

عبدالرضا مصری در خصوص فعالیت های جمنا گفت: مراحلی که تا کنون رسما اعلام شده است مراحلی است که جمنا در حال طی کردن آن است، هیچ چیز پشت پرده ای وجود ندارد و مجمع تشکیل شده و 17 فروردین ماه نیز قرار است مجمع دوم تشکیل شود و افراد در آن به رای گذاشته شود و در نهایت کسانی که ازبین این افراد انتخاب می شوند به عنوان گزینه نهایی معرفی گردند.

وی گفت: تمام کسانی که در این تشکل شرکت کرده اند پذیزفته اند که رای مجموعه برایشان قابل قبول باشد و این افراد یا خواهند ماند و یا معرفی می شوند.

این نماینده مجلس در خصوص برخی اتفاقات از جمله جدا شدن برخی از افراد و شخصیت ها از جمنا نیز گفت: به هر حال یک تشکلی شکل گرفته است، و به عنوان تشکل اصول گرایی شناخته می شود، حال ممکن است افرادی به این تشکل بپیوندند و ممکن است بعضی ها هم از آن جدا شوند این یک امر طبیعی است.

وی گفت: در این بین ممکن است عده ای هم بخواهند مستقل وارد صحنه رقابت شوند و یک عده هم به چهارچوب های ما پایبند باشند، اعتقاد من این است که شرایط زمانی و فکری افراد در حال حاظر قابل جمع کردن نیست ونمی شود در باره آن قضاوت کرد، اولا رای داشتن و کاندیدا شدن به یک اقبال عمومی نیاز دارد که تشکل های سیاسی درصدی از آن را می تواند تامین کند.

این نماینده مجلس گفت: معمولا کسانی که اقبال خوبی برای رای آوری دارند، تشکل های سیاسی هم می توانند به آن کمک کنند، و رای این افراد را تکمیل، در کشور ما اینگونه نیست که یک تشکلی از یک فردی حمایت کند و آن را به مردم معرفی کند مردم حتما به وی رای دهند.

وی گفت: در ایران ثابت شده است که مردم به اشخاص به دلیل شخصیت های وجودی و فردی که دارند رای می دهند و غالبا تشکل ها به دلیل همین مورد که گفته شد حول محور افراد تشکیل می شود. این روش تا کنون اینگونه بوده است اما تلاش ما این است که در آینده افراد به تشکل ها و برنامه های احزاب رای دهند.

مصری گفت: با این حال این رویه که در کشور وجود دارد نشان دهنده این است که، باید برای حضور در انتخابات یک مقبولیت فردی وجود داشته باشد و تشکل هم رای خود را پشت این مقبولیت قرار دهد تا باعث توفیق یک فرد گردد تا بتواند مسئولیتی را بپذیرد.

وی گفت: بنابراین برعکس این قضیه حداقل در جناح اصول گرا وجود ندارد و ما نمی توانیم بگوییم که تشکلی یک فردی را که هیچ پایگاه اجتماعی هم ندارد را معرفی کند و همه مردم هم به وی رای دهند. اعتقاد من این است که فضا در حال حاضر قابل پیش بینی نیست و باید صبر کرد و دید اوضاع به چه شکلی پیش خواهد رفت.

این نماینده مجلس گفت: به نظر می رسد تا بعد از تائید شورای نگهبان نمی شود روی وحدت و یا عدم آن قضاوت کرد، زیرا ممکن است تشکل ها افرادی را معرفی کنند که مورد نظر شورای نگهبان نباشند و شورای نگهبان این افراد را احراز صلاحیت نکند، بنابراین نمی شود روی آن زیاد سرمایه گذاری کرد.

به نظر می رسد که سرمایه گذاری ها باید بعد اینکه مهر تایید شورای نگهبان گرفته شد، بعد از آن بر روی نامزد های خود کار کنند. البته اصلاح طلبان اعلام کرده اند که کاندیدای آنها روحانی است اما در طرف دیگر هنوز چیزی مشخص نیست و مشخص نیست چه خواهد شد.

وی گفت: آنچه هم که تا کنون شاهد آن بودیم، بالاخره هر کاندیدایی برای آنکه در این مهندسی رای و جریانات سیاسی حضور داشته باشد در حال انجام فعالیت های فردی است، البته این به نظر خوب است چرا که می تواند در روشن کردن تنور انتخابات موثر باشد، با این حال در نهایت باید بپذیریم که شورای نگهبان نمی تواند صلاحیت همه را تایید کند و ممکن است در نهایت چند نفر بیشتر تایید نشوند و در این زمان می شود فهمید که چه کسی پای وحدت است یا مستقل می خواهد وارد شود.


منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۵۷۴۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: