Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئولان سیاست خارجی دولت اسلام آباد در روزهایی که بحران کشمیر بازهم اوج گرفته است موضع گیری متفاوتی نسبت به همسایه شمالی و همسایه شرقی خود داشته‌اند .

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، همزمان با اوج گرفتن منازعات دولت اسلام آباد و دهلی‌نو بر سر کشمیر، دو کشور در تلاش می‌کنند تا کشورهای همسایه را با خود همسو کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین راستا پاکستان علیرغم مواجه با چالش بستن مرز مشترک با افغانستان و اخراج پناهجویان این کشور در تلاش است تا از طریق دیپلماتیک مشکلات خود با دولت کابل را کمتر کند و علاوه بر کنترل امنیت مرزهای شمالی خود از تشکیل ائتلاف میان افغانستان و هند نیز جلو گیری بعمل آورد.

از سوی دیگر، دهلی نو با اختصاص کمک‌های خود به دولت کابل در تلاش است تا افغانستان را به سوی خود جذب کند و از این راه پاکستان را تحت فشار قرار دهد.

موضع گیری مسئولان سیاست خارجه پاکستان در نشست‌های خبری و جلسات خود گواه بر این مطلب است.

«سرتاج عزیز» مشاور عالی نخست وزیر پاکستان در امور خارجی در دیدار با معاون وزیر ارتباطات بین الملل ایتالیا عنوان کرد که پاکستان در تلاش است ارتباطش با کشورهای همسایه را بهتر کند و در این راه از هیچ تلاشی دست برنخواهد داشت.

وی پیشرفت اقتصادی اسلام آباد را در سایه تلاش و ارتباط موثر با همسایگانش دانست.

از سوی دیگر، «اعزاز احمد چوهدری» سفیر پاکستان در آمریکا نیز تصریح کرد: ما با تمام توان از پروژه‌هایی که باعث پیشرفت افغانستان شود حمایت خواهیم کرد.

دیپلمات پاکستانی گفت : ارتباط دوستانه با آمریکا به سود دو کشور افغانستان و پاکستان خواهد شد و تامین امنیت کامل در افغانستان از سیاست‌های اصلی مقامات اسلام‌آباد است.

چوهدری در ادامه سخنانش به بازدهی خوب عملیات‌های ضد تروریستی نیروهای نظامی پاکستان اشاره کرد.

«نفیس زکریا» سخنگوی وزارت خارجه پاکستان دیگر مقام مسئولی بود که خطاب به دهلی نو هشدار داد در مسائل داخلی پاکستان دخالت نکند.

وی علاوه بر این از مجامع جهانی به خصوص سازمان ملل متحد خواست به اوضاع نابسامان کشمیر رسیدگی کنند.

نفیس زکریا گفت: جنایاتی که هند در کشمیر مرتکب می شود یک نسل کشی واقعی است و تا کنون 11هزار نفر از مردم کشمیر در حملات ارتش هند از لحاظ بینایی دچار مشکل شده‌اند.

سخنگوی وزارت خارجه پاکستان از احتمال حمله به خانه «محمد علی جناح» رهبر پاکستان که در هند قرار دارد نیز خبر داد و از دولت هند خواست نسبت به تامین امنیت این خانه جدی‌تر عمل کند.

این درحالی است که پاکستان از تغییر سفیر خود در دهلی نو خبر داده است.

با توجه به شواهد مطرح شده، به نظر می‌رسد که اسلام آباد قصد دارد سیاست‌های کلی خود را در قبال هند تغییر دهد.

انتهای پیام/.

R36461/P36461/S8,87,91/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۵۷۴۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: