Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@01:21:18 GMT

مرتضوی با استفاده از ماده ۴۷۷ می‌خواهد وقت بخرد

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۶۰۶۰۷۱۷

مرتضوی با استفاده از ماده ۴۷۷ می‌خواهد وقت بخرد

«مسئله ماده ۴۷۷ مانع از اجرای حکم تا زمانی که رئیس قوه قضائیه دستور آن را صادر کنند نمی‌شود. یعنی اگر آقای مرتضوی قصد استناد به این ماده را دارند، باید گفت که این موضوع مدت‌ها وقت می‌برد و صرف درخواست ماده ۴۷۷ مانع از اجرای حکم نمی‌شود. به علاوه هر محکومی که محکومیت قطعی پیدا کرده باشد می‌تواند از این ماده استفاده نماید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مرتضوی نیز از این ماجرا مبرا نیست.»

به گزارش ایسنا، «دیده‌بان ایران» نوشت: «پس از اظهارات سخنگوی قوه قضائیه مبنی بر در دسترس نبودن سعید مرتضوی، همسر وی ادعا داشته است که مرتضوی در تهران بوده و به دنبال «ماده ۴۷۷ قانون اساسی» است.

در همین باره و تشریح ماده ۴۷۷ نعمت احمدی، حقوقدان و استاد دانشگاه گفت: در خصوص این ماده باید گفت که هر متهم و محکومی که حکمی علیه وی داده شود، می‌تواند با استناد به آن درخواست اعاده دادرسی از ریاست قوه قضائیه را داشته باشد. این اعاده دادرسی به دو صورت امکان پذیر است یکی از آن برابر ماده ۴۷۴ قانون اساسی که برابر با مرجع صادرکننده آن است و دیگری برابر با ماده ۴۷۷ قانون اساسی است که بر اساس آن می‌توان به اعاده دادرسی از ریاست قوه قضائیه اشاره کرد.

وی افزود: اگر رئیس قوه قضائیه درخواست اعاده دادرسی را پذیرفت و الان را خلاف قیم شرع دانست، آنگاه وی دستور توقف اجرای حکم را می دهد و پرونده را به شعبه هم ارز در دیوان عالی کشور جهت بررسی مجدد اتهام صادر می کند.

احمدی تاکید کرد: مسئله ماده ۴۷۷ مانع از اجرای حکم تا زمانی که رئیس قوه قضائیه دستور آن را صادر کنند نمی‌شود. یعنی اگر آقای مرتضوی قصد استناد به این ماده را دارند، باید گفت که این موضوع مدت‌ها وقت می‌برد و صرف درخواست ماده ۴۷۷ مانع از اجرای حکم نمی‌شود. به علاوه هر محکومی که محکومیت قطعی پیدا کرده باشد می‌تواند از این ماده استفاده نماید. مرتضوی نیز از این ماجرا مبرا نیست.

این حقوقدان در پایان اظهار کرد: در ماده ۴۷۷ اگر افراد تمکین به حکم صادره نکنند، آنگاه صورت ماجرا متفاوت بوده و لازم به تصمیم گیری درباره آن است.»

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۶۰۷۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: